Privlače li se suprotnosti? Je li za rađanje simpatija dovoljna samo sekunda? Postoji li ta mitska „ljubav na prvi pogled“? Sve su to pitanja na koja će odgovore donijeti nova RTL-ova emisija „Brak na prvu“ u kojoj se potpuni neznanci prvi put sretnu netom prije nego izgovore „uzimam“.


Foto: RTLRiječ je o showu koji je već godinama jedan od televizijskih formata koji diže prašinu, ali njegova gledanost nadmašuje sve rekorde. Iako kandidati dolaze pred nepoznatu osobu koja bi im trebala biti životni suputnik, ni u stranim, a tako ni u hrvatskoj inačici showa, ništa nije prepušteno slučaju. 

Šest parova, čiji će odnos RTL-ova publika pratiti, spojeni su nakon stručnih i detaljnih analiza eksperata Borisa Blažinića, Ingrid Divković i Ite Štefanek. Iako je izgovaranje zavjeta kruna svake veze, u slučaju emisije „Brak na prvu“ to je zapravo početak njihovog puta. Nakon što izgovore „da“ u prekrasnom ambijentu u Zagorju, kandidati odlaze na medeni mjesec u Istru i Dalmaciju.
Brak na prvu - RTL | Autor: RTL

Foto: RTLA među kandidatima ima pripadnika raznih dobnih skupina s različitim ljubavnim iskustvima. Tako će priliku za ljubav tražiti kandidat kojeg je supruga ostavila, a koji mašta o kaubojskom vjenčanju. Neki od kandidata nisu bili u braku, a neki su otkrili da se nikad nisu ni istinski zaljubili.

Među kandidatkinjama postoje djevojke koje vjeruju da će im ovakav show dati partnera – princa na bijelom konju, dok će neke od njih biti puno skeptičnije i neće se tako lako predati. I dok će neka vjenčanja proći u idiličnoj, pa čak i zaljubljenoj atmosferi, s druge strane neće nedostajati suza jer pojedinim kandidatkinjama članovi obitelji nisu došli na vjenčanje. 


Foto: RTLKroz „Brak na prvu“ pokazat će se kako je izgledao život kandidata u šest tjedana – od vjenčanja do medenog mjeseca i povratka u stvarnost kada su ostavljeni sami kako bi se što bolje upoznali. Također, kandidati će dobiti priliku i međusobno se družiti kako bi izmijenili iskustva, a imat će priliku razgovarati i s ekspertima kako bi vidjeli u kojem smjeru se razvija njihov odnos. 
“Brak na prvu” RTL | Autor: RTL

Foto: RTLPred 12 kandidata bit će postavljen i izazov upoznavanja s članovima obitelji, a pritom neće svi roditelji objeručke prihvatiti činjenicu da su im se djeca vjenčala s potpunim strancima. 

Sve situacije, kao i sam proces vjenčanja, svojevrstan su sociološki eksperiment u kojem se naglasak stavlja na međuljudske odnose i pitanje pouzdanosti i povjerenja.

POGLEDAJTE EPIZODU SERIJALA ‘ZENZACIJA’: 

 

 

Source link