[ad_1]

Joaquín ‘Tucu’ Correa (25) argentinski je napadač rimskog Lazija. U drugom medijskom planu jer suigrač Cirom Immobile trpa bez milosti, a Lazio bez ikakve megalomanije s pravom i ozbiljno razmišlja o naslovu!

Ne ide Correi loše, šest golova u 21 Serie A utakmici posve je solidan učinak, ali u najžešći fokus medija dođe kada novi editorial snimi ili Instagram objavu lansira: Desire Cordero (26). Nekad djevojka Cristiana Ronalda (35), a danas Correina ljubav.

Desire danas gura svog Joaquina i Lazio prema scudettu, a svijet ju je upoznao u jesen 2014. kad je postala Miss Španjolske. Čisto slučajno su se ona i Cristiano upoznali cca. godinu kasnije pa 2016. i 2017. proveli u skladu i srasti.

Ronaldo je danas obiteljski čovjek, savio je gnijezdo kojem njegova Georgina čuva i odgaja djecu, a Desire živi na relaciji rodna Sevilla-vječni Rim-gdje god ima posla.
NAPADAČ


Nova cura u Ronaldovu nizu: Desire je bivša miss Španjolske


Nedavno je izazvala buru fotografijama u donjem rublju za kolekciju za švedski brand Beldona (video nakon prvog odlomka niste propustili?). Inače, na izboru za Miss Universe ušla je u Top 10, ali naslov nije uzela.

Desire izgleda sjajno, a izgleda da ima i slabost na nogometaše jer je prije Cristiana Ronalda bila u vezi sa Francuzom Enzom Rennellom (31) koji danas igra za grčki Xanthi, a nekad je nosio sevillskog Betisa pa tada i hodao sa gđicom Cordero.

 

 

🌸

A post shared by Desire (@desirecordero) on

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL ‘ZENZACIJA’ SA IVANOM ŠARIĆEM:[ad_2]

Source link