[ad_1]

Imala je nekoliko winnera i poteza kojim je podsjetila na vrijeme dok je bila prva tenisačica svijeta, ali Belgijka Kim Clijsters (36) u povratničkom je meču izgubila od 16. tenisačice svijeta, Garbine Muguruze nakon sat i 39 minuta igre sa 2-0 u setovima (6-2, 7-6 (8-6)). 

Svoje je povratnički meč Clijsters otvorila izgubljenim servisom, a do kraja prvog seta nije uspjela vratiti izgubljeno, već je ostala bez još jedne prednosti servisa i za 33 minute izgubila 6-2. No, u drugom je setu ‘pokazala zube’ i bljeskovima podsjetila na stare dane. Nije najbolje krenula, izgubila je dva servisa zaredom i Španjolka je imala dva breaka prednosti, ali tad je Belgijka ‘dodala gasa’. 
VRAĆA SE TENISU


Rodila troje djece i pauzirala 8 godina: Kim Clijsters opet igra!


Počela je pogađati s osnovne linije, dobro mučiti Muguruzu i prisiljavati ju na pogreške te je osvojila pet gemova zaredom. Uspjela je doći i do 13. igre, ali tamo ju je slomila 16. igračica svijeta i slavila sa 8-6.

– Igračica koja je igrala onako nevjerojatno može opet biti nevjerojatna – pohvalila je Španjolska Belgijku nakon susreta u Dubaiju.

,Muguruza će u drugom kolu igrati protiv bolje iz susreta Kudermetove i Jastremske.[ad_2]

Source link