Izabel Kovačić (26) i reprezentativac Mateo Kovačić (26) proslavili su jubilarnu desetu godišnjicu veze, a emotivnu poruku objavili su na društvenim mrežama. 

– Deset godina s najboljom osobom na cijelom svijetu – napisala je Izabel, a više od dvadeset tisuća ljudi lajkalo je objavu. Nekoliko sati nakon i Mateo je objavio fotografiju iz 2010. godine. 


Foto: Privatni albumPar je prije tri godine izgovorio ‘sudbonosno da’ pred brojnim prijateljima i rodbinom nakon sedam godina veze. Kova i Izabel su danas nerazdvojni, usklađuju modne kombinacije, a mnogi fanovi ih nazivaju savršenim parom.


Foto: InstagramOsjećaje se ne boje pokazati ni pred cijelim svijetom pa na društvenim mrežama često izjavljuju ljubav i pokazuju koliko si međusobno znače.

– Ako Bog da, želio bih postati dobar otac i muž te pošten čovjek – rekao je svojedobno nogometni reprezentativac.


Foto: Instagram/MICHAEL DALDER/REUTERS/PIXSELLSportaš je godinama bio ministrant u svojoj župi u Sesvetskim Selima. Ondje se zaljubio u vršnjakinju koja je pjevala u župnom zboru Lilium, pa su se sretali nedjeljom na misi. Izabel se zbog lijepoga glasa, ali i stasa često isticala među drugim djevojkama, a najviše je voljela pjevati duhovne šansone i psalme.


Foto: Instagram/MICHAEL DALDER/REUTERS/PIXSELLKad se Mateo prije šest i pol godine preselio u Milano, gdje je igrao za Inter, s Izabelom je održavao vezu na daljinu. Viđali su se i putovali kad su im njegove klupske obaveze to dopuštale.
ODUŠEVILA FANOVE


Atraktivna Izabel pozirala je u ljetnoj haljini: ‘Ti si tako lijepa’


– Kad sam odlazio iz Zagreba, bilo mi je jako teško jer sam se vezao za Izabel i prijatelje. Nedostajala mi je i moja župa gdje sam proveo šest prekrasnih godina. No, pomirio sam se s tim jer je sve to dio nogometa – rekao je Kovačić prije nekoliko godina. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Source link