Glumica Natalie Portman (38) na dodjeli nagrada 92. Oscara došla je u crno-zlatnoj haljini preko koje je na crvenom tepihu prebacila ogrtač s posvetom.


Foto: Jennifer Graylock/Press Association/PIXSELLNa rubu Diorova ogrtača bila su izvezena imena redateljica koje nisu bile nominirane za Oscara, a Natalie smatra da su itekako trebale biti. Redateljice koje su se našle na Natalinom ogrtaču su Melina Matsoukas (39), Kasi Lemmons (58), Lorene Scafaria (41), Marielle Heller (40) i Alma Har’el (44).

POGLEDAJTE VIDEO:

– Htjela sam im odati počast na suptilan način – objasnila je glumica. Glumičino pravo ime je Neta-Lee Herhslag. Odlučila je raditi pod prezimenom Portman jer je htjela sačuvati privatnost bliže obitelji. Portman je djevojačko prezime njezine bake. 
92nd Academy Awards - Oscars Arrivals - Hollywood | Autor: ERIC GAILLARD/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Foto: ERIC GAILLARD/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELLDok su mnogi hvalili Natalien potez, drugi su ukazivali na njenu licemjernost. Naime, Natalie ima producentsku kompaniju ‘Handsome charlie films’, a među redateljima sedam filmova koje je ta kompanija snimila samo je jedna žena. I ta jedna je – Natalie. 

– Smiješno je da je Natalie Portman angažirala nula žena za režiranje filmova koje je snimila njena kompanija. Mislim da je snimila sedam filmova i angažirala je muškarce za njih. Holivudski licemjeri su smiješni – smatraju tviteraši.

– Dosta mi je toga što se plješće odglumljenom bijelom feminizmu, naročito kad Natalie Portman ima produkcijsku kuću koja je angažirala samo jednu ženu redateljicu – nju – ističu drugi.
USA - L.A. Dance Project Annual Gala - Los Angeles | Autor: Kathy Hutchins/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL

Foto: Kathy Hutchins/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELLNatalie je posvećena svom ‘poslu’. Naime, za fil ‘Black swan’ je provela osam sati na dan na probama i izgubila desetak kila za ulogu perfekcijom opsjednute balerine. Tijekom probi ozlijedila je rebro.

– Bilo je noći kad sam stvarno mislila da ću doslovce umrijeti – rekla je. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Source link