[ad_1]

Zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić predao je kandidaturu za potpredsjednika iste stranke i na izlasku se osvrnuo na izjave premijera Plenkovića da je upravo Brkić inicirao koaliciju s HNS-om.

POGLEDAJTE VIDEO: 

– Bio sam protiv koalicije s Mostom i protiv koalicije s HNS-om. Ja sam predložio da idemo s HSS-om u koaliciju. To je demokršćanska stranka, stranka Stjepana Radića – komentirao je Brkić. 

– Ja sam donio potpise HSS-a i to Plenković dobro zna. Bio sam protiv koalicije sa SDP-om i HNS-om, bilo je to davno pa je možda zaboravio. Danas je Stepinčevo pa se može i ispovijedati jer je osma božja zapovijed “Ne reci lažna svjedočanstva!” – rekao je Brkić.
PLENKOVIĆ U HDZ-U:


Brkić je prvi rekao: ‘Nemojmo s Mostom’. Neka me demantira


Odgovorio je na prozivke glavnog tajnika HDZ-a, Gordana Jandrokovića.

– Dok sam ja bio glavni tajnik nisam trebao tri pomoćnika, dok sam ja bio glavni tajnik radio sam samo posao glavnog tajnika, dok sam ja bio glavni tajnik pitajte članstvo na terenu kako je stranka funkcionirala, dok sam ja bio glavni tajnik pogledajte koliko smo pobjeda polučili i kakvi su bili rezultati, a ovo što govori Jandroković, pitajte njega – rekao je Brkić i nastavio:

– A što se tiče stranke, stanje nije onakvo kakvo bi trebalo biti, izgubili smo dvoje izbore. Članstvo se mora osloboditi, moramo se ujediniti – zaključio je.[ad_2]

Source link