[ad_1]

‘Igrači su odgovorni za ono što se događa na terenu i mi smo prvi koji vidimo kada ne igramo dobro – priznao je na društvenim mrežama Leo Messi, a onda oprao vršku kluba:

– Oni odgovorni za sportsku politiku također moraju shvatiti svoju odgovornost i prije svega prihvatiti posljedice svojih odluka. Naposlijetku, mislim da, kada pričamo o igračima, trebamo dati konkretna imena jer nas se inače obasipa neistinitim i prljavim stvarima – napisao je Barcin napadač, a sve zbog izjave sportskog direktora kluba, Erica Abidala. 
FILE PHOTO: Barcelona defender Abidal embraces teammate Messi after a goal against Atletico Madrid during their Spanish first division soccer match in Barcelona | Autor: GUSTAU NACARINO/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Foto: GUSTAU NACARINO/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELLNaime, Abidal je u intervjuu za katalonski Sport rekao da su igrači krivi za smjenu Ernestea Valverdea s pozicije prvog trenera momčadi. 

– Puno igrača nije bilo zadovoljno ili nije dovoljno naporno radilo i bilo je nekih unutarnjih nesuglasica. Nešto nije štimalo, to mogu osjetiti kao bivši igrač. Rekao sam klubu što sam mislio i oni su morali donijeti odluku – ispričao je u tom intervjuu Abidal i potpuno razljutio Messija, sudeći po njegovoj reakciji.
La Liga Santander - Real Betis v FC Barcelona | Autor: MARCELO DEL POZO

Foto: MARCELO DEL POZO

[ad_2]

Source link