Legendarni košarkaš Kobe Bryant (41) i njegova kći Gianna (13) poginuli su 26. siječnja u padu helikoptera u Kaliforniji, a društvene mreže su prepune dirljivih snimki.

POGLEDAJTE VIDEO:

Javnost su posebno rastužile one na kojima govori o svojoj djeci, a pogotovo o Gianni koja je trenirala košarku. Zvao ju je iz milja Gigi, govorio je kako će postati veliko ime NBA-a. 


Foto: InstagramČesto su zajedno gledali utakmice, trenirali i išli na turnire. Tako je bilo i jučer kada su putovali na košarkašku utakmicu. 


Foto: Instagram– Najdraže mi je kad smo ona i ja zajedno pa nam priđu moji fanovi i kažu kako sam trebao imati sina da se nastavi tradicija. Tada bi moja Gianna rekla: ‘Tata, prepusti to meni, imam sve pod kontrolom’ – izjavio je svojedobno Kobe u talk showu Jimmyja Kimmela (52). 

Gianna je bila 2016. na posljednjoj utakmici karijere svog oca protiv Utahe Jazza, u kojoj je ubacio 60 poena i zaključio zavidnu karijeru. Često su zajedno dolazili na utakmice, na kojima joj je Kobe objašnjavao akcije i otkrivao sve tajna moderne košarke.
Kobe Bryant Dies In Helicopter Crash | Autor: Orlando Sentinel/ABACA/PIXSELL

Foto: Orlando Sentinel/ABACA/PIXSELLNadimak kćeri na košarkaškom terenu bio je Mambacita s obzirom da je nadimak Kobea bio Black Mamba


Foto: InstagramOsim Gianne, Kobe i supruga Vanessa (37) imaju i kćeri Nataliju (17), Bianku (3) i sedmomjesečnu Capri.
KOBE I VANESSA


Voljeli su se dvadeset godina, a ljubav je pobijedila sve zapreke


Par je bio u braku od 2001., a upoznali su se kada je on imao 21 godinu, a ona samo 17 godina. Bila je to ljubav na prvi pogled. 


Foto: Instagram 

Source link