‘Poljubi zemlju, po kojoj hodaš, ne diraj Sunce, Sunce sa neba’ orilo se nakon pobjede protiv Norveške (29-28). Pjesmu koje su ‘pod svoje’ uzele ‘barakude’, sad su uzeli i naši rukometaši. Ono što je nekad bila ‘Morska vila’ Daleke obale, to je danas Mišin hit. Izmoreni, ali sretni, slavili su iz sveg srca, koliko su mogli.
HEROJ ŽELJKO MUSA:


‘Molio sam Boga da primim tu loptu, zatvorio oči i – pogodio!’


POGLEDAJTE VIDEO SLAVLJA IZ SVLAČIONICE

David Mandić (22) nije mogao biti sa suigračima već je iz pokrajnje sobe za opuštanje gdje je bio u kadi s ledom mogao samo uz mahanje rukama i smiješak na licu zapjevati ‘ovdje nitko nije normalan’.
KAPETAN NORVEŠKE OČAJAN


‘Golman koji ne može obraniti ništa sad odigra susret života’


POGLEDAJTE MANDIĆA U LEDU

Otuširali su se naši rukometaši, pojeli banane ili što je već bilo na repertoaru, izvadili Mandu iz leda i zaputili se u autobus. Umorni, ali u ovim trenutcima vjerojatno najsretniji na svijetu. Sjeli su na svoja mjesta, a onda je krenula ona najslađa, za ljepši san. Sve je to snimio fizioterapeut Damir Kajba koji nastavlja s tradicijom odličnih videa na Instagramu.

POGLEDAJTE SLAVLJE ‘KAUBOJA’ U AUTOBUSU

Ta je utakmica gotova, Hrvatska će u finalu Europskog rukometnog prvenstva igrati protiv Španjolske koja je pobijedila Sloveniju 34-32. A bit će to, nadamo se, slatki uzvrat. Dečki mogu odmarati do nedjelje, a onda i onaj zadnji sačuvani atom snage ostaviti na parketu Arene u Stockholmu. A onda ćemo svi skupa zapjevati na dočeku… Ma, zapjevat ćemo svi skupa kako god bilo, jer, zaslužili su ovo dečki. Ali, slađe je sa zlatom oko vrata… Zato – nedjelja, 16.30. Idemo!

Tema: Rukometni Euro 2020.

Source link