Da, to je taj tajanstveni faktor, koji se često naziva “kemija” i koji je esencijalan za sjajan seks. Ako nedostaje, možeš uživati u dobrom seksu, osjećati ljubav i doživljavati orgazam, ali nikada nećeš poletjeti do neslućenih visina.

Pokretačka energija x faktora

Moguće je na početku osjetiti snažnu privlačnost, a onda održavati sasvim prosječan seksualni život. No, kemija se događa kada postoji povezanost koju ne možeš racionalno objasniti – njegov blagi dodir je dovoljan da “poludiš” od požude. Znat ćeš da postoji (ili ne postoji) već nakon prvog sastanka – uglavnom zbog toga što će seks izgledati kao logični završetak svake konverzacije koju vodiš s partnerom. Također, kemija je nešto što se rijetko razvija s vremenom, ali ipak nije nemoguće.


Foto: ThinkstockGledaj ga ravno u oči

Bez gledanja u oči s partnerom teško je ostvariti dobru vezu i dobar seks. Ipak, nevjerojatno je koliko malo parova to čini kada utihne prva vatra strasti, a zaljubljenost s vremenom prođe. Kontakt očima nije važan samo za održavanje bliskosti izvan kreveta, već prosječan seks pretvara u fantastičan – jer tada je najvažnija neverbalna komunikacija. Također, kontakt očima stimulira produkciju oksitocina kod oba spola i povećava nježnost i bliskost.

A sudeći prema rezultatima istraživanja, direktan pogled u oči povećava tvoju privlačnost za suprotan spol izvan kreveta i to do osam puta. Ako si sramežljiva, gledanje u oči pretvori u igru. Iniciraj erotsko natjecanje “tko će dulje držati kontakt očima”. Što se češće i dulje gledate, više ćete se zbližiti. A najbolji seks se događa kada su um i tijelo podjednako uključeni.

Saznaj što je seksualna tantra!

Source link