[ad_1]

Nekoliko tjedana uoči velikog povratka Conora McGregora i okršaja s Donaldom Cerroneom na UFC 246 u Las Vegasu specijalizirani borilački portali raspisali su se o Irčevoj tjelesnoj veličini. Djelovao je kao da će u borbu s Usmanom, a ne u velter.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Međutim, nakon jučerašnjeg vaganja jasno je da će se Conorov povratnički meč održati bez ikakvih problema jer su i on i Cerrone zadovoljili vagu. Mystic Macu je vaga pokazala točno 77 kilograma (170 lb) koliko je imao i Kauboj.
– Bit će krvi. U to budite sigurni. Ali neće to biti zla krv između nas dvojice – rekao je neuobičajeno pristojni Irac na press konferenciji uoči borbe.
Upitan je bio i nastup legendarnog Amerikanca pošto je na jednom od videa serije vlogova UFC-a “Embedded” šepao, no izgleda da je uspio stisnuti zube te da je bol ipak bila trenutna.
Conoru McGregoru će ovo biti prva borba još od listopada 2018. i UFC 229 kada ga je odškolovao Khabib Nurmagomedov. Od tada se nije borio, barem ne u oktogonu.
S druge strane, Kauboj je bio prilično aktivan i u 2019. imao je čak četiri nastupa. Posljednja dva izgubio je od renominiranih boraca Tonyja Fergusona i Justina Gaethjea.
Ostali borci također nisu imali previše poteškoća na vaganju. Sunaslovna borba večeri između Holly Holm i Raguel Pennington uslijedit će nakon okršaja Alekseja Olejnika i Mauricea Greenea. Glavni program večeri otvaraju Showtime Pettis i Diego Ferreira.
Jedine poteškoće na vaganju uzrokovala je Alexa Grasso, koja je imala dva i pol kilograma viška iznad granice slamka kategorije. Stoga je njezina borba protiv Claudije Gadelhe otkazana iako je Brazilka inzistirala da se održi. Atletska komisija bila je neumoljiva i borbu je otkazala.

[ad_2]