Pjevačica Beyonce (38) pokrenula je suradnju svog modnog brenda Ivy Park s poznatim njemačkim sportskim brendom, a o kolekciji već danima svi pričaju. Kao i o oblinama glazbenice koja je, kako kaže, najbolji model za kampanju. 
POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Beyonce je u fokus stavila svoju ‘slavnu’ guzu, a malo tko je uspio zamjetiti i čarape-čizme s tankim petama koje ima na sebi.

‘ZARADILI ZABRANU’

Beyonce zabranili zbog seksi koreografije, a GaGa je opasna

– Da imam takvo tijelo, ja bi cijele dana hodala gola – napisala joj je jedna od obožavateljica ispod fotografije na društvenoj mreži. Neki su komentirali kako su zastrašujuće čizmice na kojima stoji i kako se nadaju da se neće naći u prodaji. 

Foto: Instagram

Kolekcija se sastoji od sportskih tajica, bodija, trenirki za žene i muškarce, sportskih topića, hoodieca i unisex tenisica, a mnogi fanovi vjeruju kako će se ova kolekcija rasprodati u rekordnom roku. 

Foto: Instagram

– Volim eksperimentirati s modom, miješajući skupocjene sa cjenovno pristupačnim komadima, sportsku odjeću s visokom modom, pa čak muževne i ženstvene komade –  izjavila je Beyonce u intervjuu za siječanjsko izdanje magazina Elle.

Foto: Instagram

Pjevačica je od 2008. u braksu s reperom Jay Z-jem (50) s kojim ima kći Blue Ivy (8) i blizance Sira i Rumi (2). 

Foto: Instagram

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.