[ad_1]

Mi smo prenosili, vi ste klikali. Za početak nove godine prisjetili smo se TOP 10 ultra bizarnih priča i viralnih videa koje su obilježile 2019. godinu, a vas, naše čitatelje su šokirale, nasmijale ili začudile. Ima svega, od Kolinde koja ‘zavija’ preko ćelavih guma do zagrebačke studentice koja se želi zaposliti kod Bandića.

10. Otac skoro umro od užasa kad je vidio sina u perilici rublja

Muškarac je na Imguru podijelio fotografiju svoje perilice rublja na kojoj se vidi lice djeteta, koje izgleda kao da je zarobljeno unutra. Kada se smirio, otkrio je kako se da radi o majici s likom njegovog sina. Bilo je blizu!


Foto: RussianAndHisBike9. ‘Svi kradu u Hrvatskoj. Želim se zaposliti kod svog Bandića’

Studentica iz Zagreba postala preko ljeta je postala hit na društvenim mrežama nakon što ju je N1 intervjuirao za Međunarodni dan mladih u centru grada. – Mladi nisu danas politički obrazovani. Politika je danas živi lopovluk, po meni. Država je prelijepa, pokradena je jako puno. Mislim da je to veliki problem današnjice – kazala je tada djevojka. 

– Pokušavam da se što više obrazujem. Jezici što više. Što je broj jedan. Jer bez jezika si danas vrlo neobrazovan – kaže djevojka i dodaje da studira Javnu upravu.
VIDEO: NOVA INTERNET ZVIJEZDA


‘Svi kradu u Hrvatskoj. Želim se zaposliti kod svog Bandića’


– Zaposlila bih se u državnu firmu. Kod svoga Bandića. Ja Bandića stvarno uvažavam. Doprinio je gradu dosta. Nema čovjeka koji nije bar nešto pokrao u Hrvatskoj. Smatram da je Bandić dosta uložio u ovu državu. Tako da bih se htjela nekako zaposliti kod njega. Sutra kad završim fakultet – komentirala je tada studentica.

8. Skandalozna snimka: Trljala se o policajca i rekla ‘Sviđa ti se?’

Na Instagram stranici Barstool Sports objavljena je snimka jedne pijane žene koja se brzinom munje širila društvenim mrežama.

Na videu se vidi kako policajac stavlja lisice ženi koju je prislonio na zid, a ona počne gurati svoju stražnjicu prema njegovu međunožju. Na snimku ste ‘klikali kao ludi’.

7. Steve Jobs lažirao svoju smrt? ‘U Egiptu je, ovdje je i dokaz!’

Nakon što se na društvenim mrežama pojavila fotografija muškarca koji nalikuje na preminulog Stevea Jobsa, neki korisnici mreža počeli su spekulirati da je suosnivač Applea zapravo živ te da se skriva u Egiptu gdje je fotografija i nastala. 
TEORIJA ZAVJERE


Steve Jobs lažirao svoju smrt? ‘U Egiptu je, ovdje je i dokaz!’


– Nisam ljubitelj teorija zavjere, no Jobs bi bio dovoljno lud da to napravi – komentirao je jedan od korisnika fotografiju na kojoj “Steve Jobs” ispija kavu u Kairu. Drugi se pak protive tom mišljenju. 

– Želim vjerovati da je živ, no Jobs nikada ne bi mogao napustiti Apple – napisao je drugi korisnik. 

6. Osvojio 228 mil. kuna: ‘Nema šanse da se vratim na posao!’

Anonimni Australac  u listopadu je saznao da je osvojio vrtoglavo veliki dobitak na Oz Lottu. Kad mu je i kći provjerila dobitne brojeve, išetao je s posla i, kaže, više se nikad neće vratiti…  

Australac, koji je inače ribar, odmah je išetao s radnog mjesta i kaže da nema ni najmanju namjeru vraćati se na posao. 
KAKAV SRETNIK


Osvojio 228 mil. kuna: ‘Nema šanse da se vratim na posao!’


– Nikome nisam ništa spominjao. Jednostavno nisam mogao vjerovati. Samo sam želio doći kući i smiriti se. 

– Želim kupiti kuću uz obalu i uživati u ribolovu i igrajući golf. No, kaže, novac mu nije sve u životu. Na prvom je mjestu obitelj pa želi mudro rukovati novcem i podijeliti ga s obitelji. 

5. Pokojnik se na pogrebu javio iz lijesa: ‘Vadite me van, mrak je!’

Svi ste se čudili kako se to pokojnik može javiti iz lijesa, a kada ste vidjeli video, sve vam je bilo jasno.
ŠOK I SMIJEH


Pokojnik se na pogrebu javio iz lijesa: ‘Vadite me van, mrak je!’


Razdragala vas je priča o čovjeku iz irskog Killkennyja koji je unaprijed pripremio audio poruku kako bi razveselio svoju tužnu obitelj i prijatelje na svom sprovodu.

4. Kuma se popela na krov pa je uz zvuk truba razbijala crijep


Foto: Screenhoot
Nije bilo žene koja na našem Facebooku nije označila svoju prijateljicu uz komentar: ‘Hoćemo i mi tako?’ Društvenim mrežama proširila se snimka poprilično bizarnog početka svadbe.
I SVE JE SNIMLJENO


Kuma se popela na krov pa je uz zvuk truba razbijala crijep


Žena koja je navodno bila vjenčana kuma uz zvuk se trubača popela na krov i počela razbijati crijep.

3. Banka im greškom uplatila 120 tisuća dolara, oni sve potrošili
OPTUŽILI IH ZA KRAĐU


Banka im greškom uplatila 120 tisuća dolara, oni sve potrošili


Prilično vas je razjarila vijest o tome da banke ipak griješe. Bračni par iz Pennsylvanije je, naime, zaradio optužnicu za krađu nakon što je potrošio tisuće dolara koje je banka pogreškom prebacila na njihov račun. 


Foto: FacebookPar je, osim s optužnicom, suočen i s više od 100.000 dolara naknade za prekoračenje dozvoljenog minusa na računu.

2. Kume, ćelave ti gume! Policajci u šoku: ‘Ovo još nismo vidjeli’

 
KAZNILI GA U MARIBORU


Kume, ćelave ti gume! Policajci u šoku: ‘Ovo još nismo vidjeli’


Taman kad smo mislili da smo sve vidjeli, mariborski policajci su nas razuvjerili. U listopadu su u Mariboru zaustavili vozača te pregledom utvrdili da nema vozačku dozvolu i da nikad nije polagao vozački ispit. Kao u onim prodajnim reklamama na TV-u, ali to nije sve – prednje gume su mu bile toliko istrošene da im nije bilo jasno kako se uopće usudio izaći na cestu. Zbog ‘ćelavih’ guma su ga kaznili s 400 eura.


Foto: PU Maribor 

1. Tko to tamo zavija? Kolinda u novoj parodiji na Youtubeu
Aaaaaaaaaa


Tko to tamo zavija? Kolinda u novoj parodiji na Youtubeu


Ultimativni pobjednik je parodija predsjedničinog pjevanja tijekom obljetnice Oluje u Kninu, s osebujnom glazbenom podlogom. Originalni video je iz Knina s obljetnice Oluje kada je Kolinda Grabar-Kitarović sa zborom hrvatske mornarice zapjevala ariju ‘U boj, u boj’ iz opere ‘Nikola Šubić Zrinski’.[ad_2]

Source link