[ad_1]

Županijsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu je zatražilo, a Županijski sud donio odluku da se ženi (60) i muškarcu (62) koji se sumnjiče za ubojstvo Zorice Fadljević (47) iz Sibinja produži pritvor još za dva mjeseca.

Podsjetimo, na temelju osnovane sumnje ŽDO je zatražilo pritvaranje supružnika s kojima se nestala Zorica susrela 18. studenog oko 17 sati u blizini Opće bolnice u Slavonskom Brodu.
GUBI JOJ SE SVAKI TRAG


Svi šute, a Zorice Fadljević (47) iz Sibinja i dalje nema


Nakon toga nesretnoj ženi se gubi svaki trag. Njena obitelj nema nikakve informacije, osim da je bračni par uhićen i pritvoreni zbog sumnje da su ubili Zoricu. Osumnjičeni su u zatvoru u Požegi, brane se šutnjom.

Krim policija je u dva navrata izuzela neke materijalne dokaze iz kuće uhićenih i automobila muškarca u kojemu su pronađeni tragovi krvi. Policija i ŽDO za sada ne izlaze s informacijo što je analiza dokaza pokazala.
MISTERIJ NESTALE ZORICE


Policija u kući osumnjičenog para: Uzeli nož na vještačenje


– Policija i dalje intenzivno traga za Zoricom Fadljević, odnosno njenim tijelom – rekla je Kata Nujić, glasnogovornica PU Brodsko posavske, napominjući da je cijeli slučaj u nadležnosti Županijskog državnog odvjetništva.

– Podnijeli smo u zakonskom roku zahtijev za daljnje zadržavanje, što je učinjeno prije nekoliko dana – rekla je Mirela Šmital, županijska državna odvjetnica.[ad_2]

Source link