Upravo je taj osobni i bliski doživljaj poroda omogućila Sarah Schmid koja je dopustila da je snimaju dok rađa svoje peto dijete naslonjena na policu za knjige, piše Health.com.

POGLEDAJTE VIDEO:


Snimku je objavila doula Flora Cruz koja na Instagramu vodi račun @badassmotherbirther, a Schmidovoj je pomagala pri porodu kod kuće.

– Sarah Schmid je rađala koristeći samo prirodne instinkte, ručnik ispod sebe i policu za knjige za koju se držala, objasnila je Cruzova u postu kojeg je objavila prošlog tjedna.
BEBA JE POŽURILA


Katarina rodila doma: ‘Muž je pričao na telefon i porodio me’


No to je samo blagi opis snimke, jer kamera prikazuje trenutak kad bebi izlazi glavica, slijede ruke, noge i stopala. Schmidova potom drži novorođenče u naručju.

Originalni video je ponosna mama objavila na svom YouTube kanalu još 2017. godine. Kazala je da je to bio brz porod. Opisala je svaku od svojih pet trudnoća, pa i ovu petu.
IZBJEGAVA PRAVILA


Htjeli su joj zabraniti porod kod kuće: Meghan neće poput Kate


– Vodenjak mi je puknuo i trudovi su krenuli taman kad je stigla snimateljska ekipa. Pokušavala sam smiriti nagon za tiskanjem iako je bio snažan, a disala sam uz pomoć tehnike hypnobirthing, ustvrdila je.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL ‘ZENZACIJA’ S IVANOM ŠARIĆEM:

Source link