Uspješnu tenisačicu i sjajnog nogometaša Dinama uhvatio je objektiv čitatelja 24sata kako se u Bogovićevoj ulici u Zagrebu opuštaju jučer popodne.


Foto: Emica Elvedji/PIXSELLBruno Petković (25) preuzeo je jučer nagradu za nogometaša godine T-portala, a birali su ga kapetani hrvatskih prvoligaša.

POGLEDAJTE VIDEO:

– Ugledao sam ih kod Kožarićeva ‘Sunca’ i činili su se prilično bliski – kaže nam čitatelj koji je snimio fotografiju. Je li to samo slučajan susret ili su se rodile simpatije, ako ne i nešto više, Petković ne otkriva.


Foto: snimio čitatelj 24sataNa spomen Donne Vekić (23) i uhvaćenog druženja kaže da nema komentara. No doznajemo kako se Donna i Bruno druže i dopisuju zadnjih nekoliko tjedana. Hoće li se simpatije izroditi u nešto ozbiljnije, prerano je prognozirati.
BRUNO PETKOVIĆ


Fura novi imidž nakon prekida: ‘Dobar si ti nama i s brkovima’


Prošlo je dva mjeseca otkad je nestao sa svih fotografija na društvenim mrežama Tee Slavice (20). Tad je, naime, prekinuo vezu s prvom pratiljom Miss Universe. Ništa bolje ni Tea nije prošla na njegovim profilima.


Foto: InstagramPoznato je da se Petković trudi privatan život zadržati što dalje od očiju javnosti. Ljubavni život mu je posebno zatvorena tema za medije.

U jednoj od rijetkih izjava vezano za tu temu rekao je: ‘Mislim da bi svaki pravi muškarac trebao osvajati svoju ženu, a ne obrnuto. Nije ona mene osvojila nego ja nju’. Pri tome je mislio na Slavicu. I Donna je sama od sredine godine.
WTA International - Nature Valley Open | Autor: JASON CAIRNDUFF

Foto: JASON CAIRNDUFFIza nje je četverogodišnja veza sa švicarskim tenisačem Stanislasom Wawrinkom.

Prije godinu dana švicarskim medijima opisivala je njihov odnos rekavši da to što se ne viđaju često ne šteti vezi jer se međusobno podupiru u poslu koji vole te je zaključila da se u svemu tome dobro snalaze. Čim su se prestali pratiti na društvenim mrežama, sve je bilo jasno, ljubavi je došao kraj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Source link