[ad_1]

Predsjednički izboru su važni, akli oni neće utjecati na budućnost Hrvatske, a dok se mi bavimo pjevačima, lapsusima, kolačima, Hrvatska tone sve dublje u blato upozorio je Krešo Beljak (HSS). 

– Ništa se ne događa u društvu, Vlada ništa ne radi niti poduzima da se situacija promijeni. Iseljavanje se nastavlja, problemi u prosvjeti nisu riješeni, problemi u zdravstvu se i dalje gomilaju, u poljoprivredi postaju svaki dan sve teži, a mi se bavimo kolačima i pjesmama, Titom, Tuđmanom, ustašama i partizanima – kazao je.

Beljak se nada pobjedi razuma na predsjedničkim izborima odnosno Zorana Milanovića. Smatra da će ti izbori biti prekretnica za budućnost Hrvatske. I dok se Miroslav Škoro i Kolinda Grabar Kitarović bore za iste glasove, Beljak napominje da to njihovom kandidatu neće štetiti.

–  U najavama o promjeni strategije kampanje ne vidim ništa osim pokušaja sa strane da se Milanovića upetlja u bratoubilački rat dva kandidata HDZ-a. Škoro i Grabar Kitarović vode negativnu, defetističku kampanju, jedno protiv drugog. I to je u redu, tko se mača laća, od mača i pogiba – poručio je Beljak navodeći da Milanović za razliku od njih nema osobito negativnu kampanju.

Davor Vlaović govorio je o sramotnoj neisplati plaća u Đuri Đakoviću u Slavonskom Brodu. Ustvrdio je da se radi o mjesečnom iznosu koji Vlada potroši na vožnju skupim automobilima. Traži da se svim radnicima isplate plaće i božićnica te apelirao da se u podmirenje dugova prema radnicima uključe i županija i grad.[ad_2]

Source link