Stevie Starr ima medicinski neobjašnjiv fenomen gutanja stvari te se s tim talentom prijavio u ‘Supertalent’, a sad je došao i do polufinala. Stevie je za ovaj nastup odlučio progutati nekoliko stvari. Prvo je progutao rajčicu, a zatim žilet te je u ustima prepolovio rajčicu na pola. Zatim je popio deterdžent za suđe i vodu te napravio balončiće, a onda i magnet s osam različitih pribadača. 

Foto: nova tv

Stevie je progutao i žarulju, a tražio je od žirija prsten. Maja Šuput (40) mu je posudila bižuteriju jer mu nije htjela dati vjenčani ni zaručnički prsten, što je on i progutao. No, tu nije bio kraj. Stevie je progutao ključ i lokot, a u trbuhu je uspio otključati lokot, staviti prsten i zaključati nazad lokot. 
Nakon cijele izvedbe žiri je ostao šokiran, a Martina Tomčić (44) poručila mu je da je ovo jedan od rijetkih talenata koji ostavlja bez daha, no ipak izaziva malu mučninu. 

Foto: nova tv

Stevie se jedini na svijetu ovim bavi profesionalno, obišao je cijeli planet, gostovao u najjačim talk showovima, a sad u “Supertalentu” Nove TV stiže u Hrvatsku. 
– Otkrio sam da imam ovaj talent dok sam odrastao u sirotištu u Škotskoj. Nikad nisam imao obitelj, pa sam se brinuo sam za sebe. Ono malo novca što sam imao morao sam čuvati, pa sam ga počeo gutati, a s vremenom sam ga naučio i vraćati. Bio sam vlastita kasica prasica – otkriva nam Stevie, koji je ovaj talent uspio pretvoriti u profesionalnu karijeru.

Foto: nova tv

Nastupa već gotovo 40 godina i u to vrijeme odradio je na tisuće i tisuće gaža. Najdraža mu je ona privatna kad ga je pozvala Barbra Streisand.
– Mislim da sam nastupao u svakoj zemlji na svijetu – izjavio je Stevie.