Najmlađa kandidatkinja četvrte sezone ‘Života na vagi’ Sara Sitarić (18) šokirala je gledatelje popularnog showa kad je pred kamerama izjavila da se tri godine borila s depresijom i nesigurnošću. 

Foto: RTL

– Grozan je bio taj period i dosta dugotrajan. U jednom trenutku sam stala, što više da radim sa sobom? Najradije bih samo nestala i sjećam se da sam jednom uzela nož u ruku i idem se sad prerezati, ali ne možeš, boriš se sam sa sobom, kao da jedan mozak upravlja ovom rukom koja želi, a drugi mozak ne, ne mogu to opisati, to je prestrašno – ispričala je Sara te dodala kako roditeljima to nikad nije ispričala.
Trener Edin Mehmedović (38) ostao je u šoku kad je Sara s ostalim kandidatima podijelila tužnu priču. 

Foto: Facebook

– To me tako šokiralo, jedna tako divna mlada djevojka da pomisli tako nešto – komentirao je trener, a Sara je izjavila kako poslije nije više razmišljala o tome. 

IVAN JAKUBOVSKI

U ratu sam u danu izgubio 12 članova obitelji, neke nisu našli

– To se dogodilo jednom i ne ponovilo se nikad. Znam da se neće ponoviti – zaključila je 18-godišnjakinja koja je od ulaska u show izgubila 32,7 kilograma. Jedan od razloga zašto se prijavila u show je taj kako bi mogla pomagati pretiloj djeci, a znala je da neće to moći dok ne smršavi. Između ostalog, Sara je priznala kako joj je dosta života u strahu. 

Foto: RTL

– Ideš u kino – strah te hoćeš li stati u sjedalo, ideš na more – strah te što drugi misle dok te gledaju, ideš u izlazak – minimalno četiri osobe ti se rugaju i pogrdno te nazivaju – izjavila je Sara pri ulasku u show, a priznala je da su je u školi vršnjaci gađali kamenjem. 
– Vikali su, pa ti to ni ne osjetiš, salo te štiti – prisjetila se Sara mučnog razdoblja dodajući da se riječi duboko urežu i da i zato treba pomoć.
POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.