Američki glumac Owen Wilson (51) morat će plaćati 25.000 dolara mjesečno (otprilike 168 tisuća kuna) za uzdržavanje jednogodišnje kćeri Lyle koju navodno nikad nije vidio niti to želi. 
POGLEDAJTE VIDEO O SLAVNIM GLUMCIMA KOJI SU SNIMALI U HRVATSKOJ: 

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Dobio ju je s bivšom djevojkom, 15 godina mlađom glumicom Varunie Vongsvirates, koja je nedavno istaknula da joj Owen pomaže novčano, ali i da ona to nikad nije tražila. Sad je sud donio mjeru prema kojoj mora plaćati određeni iznos, a glumac s tim nema problema.

Foto: Instagram

Prema sudskim spisima koje posjeduju strani mediji, ističe se da Wilsonu to nije problem zato što se prošle godine podvrgnuo testu očinstva i tako potvrdio da je upravo on otac djevojčice.
Varunie je zahtjev za provjeru očinstva podnijela sudu u svibnju 2018., pet mjeseci prije nego što je rodila. 

Foto: Pixsell/pierpaolomariani.it/instagram

U pravnim dokumentima se navodi da nijedan roditelj ne bi trebao pred maloljetnicom iznositi omalovažavajuće i/ili pogrdne stvari o drugom roditelju ili njihovim bližnjima.

Foto: Instagram

– Financijski pomaže, ali to nikad nije bilo potrebno – rekla je prije mjesec dana Varunie kada je preklinjala Owena da dođe i napokon upozna svoje dijete. Dodala je i kako je ironično što Owen stalno glumi očeve, a nikada nije vidio malenu Lylu. 
– Trebao bi vidjeti svoju kćer, nevjerojatna je, zbilja puno propuštaš. Izgleda baš poput tebe – poručila je glumica svom bivšem dečku.

Foto: Instagram

Uz Lylu, Owen ima dva sina iz prošlih veza, no njih redovito posjećuje i održava dobre odnose. S petogodišnjim Finnom kojeg je dobio s Caroline Lindqvist i osmogodišnjim Robertom kojeg ima s Jade Duell, njeguje odnos brižnog oca, no malena Lyla koju je dobio s Varunie zasad nije te sreće. Par je bio u vezi pet godina, a nakon toga su se razišli. 
POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA ‘ZENZACIJA’:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.