Ivan je svoj glas dao Juliji jer je s Marinom dobar prijatelj pa njega nije mogao nominirati. Marino je glasao za Juliju, a Julija za Marina. Gurka je glasao za Juliju jer je imala najlošiji rezultat, a isti razlog za nominaciju imali su Mirna, Lidija, Roko i Sara.

POGLEDAJTE VIDEO:

– Veselim se ići kući jer će me dočekati moje mačke – komentirala je Julija nakon ispadanja. Ona ju u show ušla sa 135 kg, a izlazi sa 107,5 kg što je 27,5 kg manje. Poslije vaganja i Julijina odlaska kandidati sve više razmišljaju tko bi morao ući u finale, a treneri Maja i Edo obećali su im da ih čeka najteži ciklus dosad.


Foto: Jelena ŠarićEdo je ovaj put odabrao odraditi trening s dečkima, a Maja vježba s curama. Odlučila je provjeriti koliko su djevojke naučile i jesu li samostalne same odraditi trening pa je Sara vodila zagrijavanje za što je dobila pohvale od trenerice. Kandidatima je u posjet došla psihologinja Iva Brozičević Dragičević s kojom su razgovarali o transformaciji koju su doživjeli. Na ekranu su gledali svoje prvo vaganje i uglavnom nisu mogli vjerovati kad su se vidjeli na malim ekranima.

Psihologinja je pitala Roka što će prvo napraviti s djecom kad dođe kući, što je izazvalo erupciju osjećaja i suza kod njega.
blank

Foto: RTL– Kad malo više razmislim, sad shvaćam suze moje supruge i moje majke kad su me gledale tako debelog – kazao je Roko, a Sara je dodala kako je upravo on bio taj koji ih je od početka motivirao i brinuo se o svima. Ni Mirna nije mogla skriti suze kad se vidjela na televizoru.
blankIVAN JAKUBOVSKI


U ratu sam u danu izgubio 12 članova obitelji, neke nisu našli


– Pomiješane su mi emocije. Sretna sam jer više nisam takva, tužna sam jer sam si dopustila da budem takva – kazala je Mirna kroz suze. Marino je ispričao da mu se trebala dogoditi smrt oca kako bi shvatio koliko se i on sam igra sa svojim zdravljem i životom i da se mora promijeniti, a psihologinja mu je poručila da se jako promijenio od početka showa, kad se držao tajnovito i skrivao svoje prave emocije. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Source link