[ad_1]

Britanski glazbenik Elton John (72) nedavno je odgodio koncert u Orlandu zbog infekcije uha. Sasvim je normalno da je pjevač tako postupio, međutim, nekad je trpio i puno gore okolnosti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Priznao je kako je 2017. na koncertu u Las Vegasu morao nositi pelene, piše Daily Mail


Foto: Keith Mayhew/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL– Eh, da su ljudi u publici tada znali da pišam u gaće – našalio se.
Elton John Performs In ErfurtNO POBJEDIO JE BOLEST


Elton John: Liječnici su mi progozirali još jedan dan života


Podsjetimo, poznati glazbenik nedavno je izbacio biografiju koja je izazvala je veliku pažnju javnosti. Osim što progovara o svojoj burnoj prošlosti, otkrio je i neke detalje iz života poznatih kolegica. 

Tako je optužio pjevačicu Madonnu (61) kako je bila ‘neljubazna i zla’ prema Lady GaGi (33). Osvrnuo se na intervju iz 2012. u kojem je Madonna ocrnila Gaginu pjesmu ‘Born this way’ jer zvuči slično kao njezin hit ‘Express Yourself’ iz 1989. 
Singer Elton John speaks after receiving a Crystal Award from Hilde Schwab, Chairperson and Co-Founder, Schwab Foundation for Social Entrepreneurship, during the World Economic Forum (WEF) annual meeting in Davos | Autor: DENIS BALIBOUSE/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Foto: DENIS BALIBOUSE/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELLIzmeđu ostalog, Elton je pričao i o preminulom pjevaču Michaelu Jacksonu, za kojeg je rekao kako je bio ‘ozbiljno mentalno bolestan’. 

– Poznajem Michaela otkad je imao 13 ili 14 godina. Bio je najslađe dijete koje možete zamisliti. Međutim, u nekom trenutku u kasnijim godinama počeo se odvajati od svijeta i od stvarnosti, kao što je to radio i Elvis Presley.  Samo Bog zna što se događalo u toj njegovoj glavi, samo Bog zna kojih je sve lijekova bio pun, ali svaki put kada bi se susreli mislio sam kako je jadan potpuno izgubio kompas – napisao je glazbenik. 
Australia Premiere - London | Autor: Ian West/Press Association/PIXSELL

Foto: Ian West/Press Association/PIXSELLElton je pričao i o svojoj ovisnosti koja je od njega napravila, kaže, nasilno čudovište. Tijekom sedamdesetih i osamdesetih konzumirao je opojna sredstva koja su ga učinila neodgovornim i opsjednutim o sebi. Prvi put je probao kokain 1974. godine te je bio jako euforičan od njega. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA ‘ZENZACIJA’:

 [ad_2]

Source link