Zadaci, naravno, nisu bili nimalo jednostavni, a svaki ih je mentor prilagodio svom stilu. 
POGLEDAJTE VIDEO:

U igri su i ovoga puta borbe rimama, a prvi zadatak za kandidate glasi ‘Jezik brži od pameti.’
Svih šest finalista morali su trčati, voziti bicikl, preskakati vijaču i voziti skate, a pritom su trebali odrepati najbolje moguće rime kojih su se u tom trenutku mogli sjetiti. Za ovo su imali samo 20 sekundi.
Šarmirali svoje djevojke rimama

Foto: Screenshot/youtube

Osim međusobne borbe rimama, kandidati su dobili još par zadataka. Morali su šarmirati i zadiviti svoje djevojke najkreativnijim tekstovima koje su, naravno, sami smislili i napisali! Uz to, morali su repati usred Zagreba i tako zaraditi novac za ćevape sa Stokom.

Foto: Screenshot/youtube

Kako su se kandidati snašli u novim izazovima, tko je smislio najbolje i najupečatljivije rime i koje gošće (i gost) iznenađenja su im se pridružile u novoj, pretposljednjoj epizodi, pogledajte u videu na JoomBoos YouTube kanalu.
Dajte glas svom favoritu
No, ne zaboravite da od danas do sutra u 12:00 sati možete glasovati za svoje favorite iz svakog od timova i tako odlučiti tko ulazi u veliko finale! Dalje ide samo troje kandidata, po jedan iz svakog tima.
Troje kandidata koji uđu u veliko finale dolaze na završni event u Opera klubu 15. prosinca, gdje će biti proglašenje pobjednika. Evo kako možete glasovati za favorite:
DAJTE GLAS ZA SVOG FAVORITA IZ ‘OUTSIDER’ TEAMA
Loading…
DAJTE GLAS ZA SVOG FAVORITA IZ ‘INCIDENT’ TEAMA
Loading…
DAJTE GLAS ZA SVOG FAVORITA IZ ‘TNTeama’
Loading…