Home Hrvatska Home Princ Andrew odstupio je zbog kontroverznog prijatelja i ljubio maloljetnicu?

Princ Andrew odstupio je zbog kontroverznog prijatelja i ljubio maloljetnicu?

24
0
Princ Andrew odstupio je zbog kontroverznog prijatelja i ljubio maloljetnicu?Sin britanske kraljice Elizabete II. (93), princ Andrew (59) odstupio je od kraljevskih dužnosti zbog skandala vezanog uz njegovog pokojnog prijatelja Jeffreyja Epsteina koji je bio u zatvoru pod optužbom da je priređivao pedofilske orgije, a britanski mediji posebno su nestašnog princa ‘uzeli na zub’. 
Britanski tabloid Mirror na naslovnicu je stavio Andrewa koji kraljici poručuje ‘Mama, oprosti’, a Daily Mail naziva ga izgnanikom. Guardian u očekivano ozbiljnijem tonu pojašnjava kako je princ morao odustati od svih beneficija kraljevske obitelji, a nitko nije ostao imun na problematičnog princa i njegov život zbog kojeg se obitelj često crvenila. 
POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Princ je od 1986. do 1996. bio u braku sa Sarah Ferguson (60), s kojom ima dvije kćeri, princeze Eugenie (29) i Beatrice (31). Nakon što im je brak propao, princ Andrew ljubio je mnoge, a najviše se znalo i pisalo o bivšem modelu Moniki Jakišić (41), Hrvatici koja tijekom rata s roditeljima preselila iz Osijeka u London. 

Foto: Instagram/PIXSELL

Monika i Andrew svojedobno su odlazili zajedno na večere, zabave i događanja, a paparazzi su ih puno puta uhvatili. Nakon što je Monika na društvenoj mreži objavila fotografiju prstena iznad računa koji sugerira da je par upravo na luksuznoj večeri na kojoj se ne štedi, šuškalo se da su se i zaručili. Pod pritiskom kraljevske obitelji, tvrdili su britanski mediji, princ Andrew morao je pod hitno demantirati svaku povezanost s Monikom. 

SKANDAL NA DVORU

Princ Andrew odstupio je s dužnosti zbog pedofilske afere

Prva poznata ljubav bila mu je američka glumica i fotografkinja Koo Stark (63) još 80-ih, a kraljevska obitelj poludjela je kad je saznala kako je Stark prije veze s princom glumila u lezbijskim scenama na setu, preko čega nisu mogli ni željeli prijeći. Rock glazbenica Courtney Love (55), udovica Kurta Cobaina, ispričala je svojedobno kako ju je princ pokušavao osvojiti, a pritom često nije birao sredstva. Love je prijavila kako joj je upao u stan i nagovarao ju na seks, a upoznao ih je upravo kontroverzni Jeffrey Epstein. 

Foto: Matt Crossick/Press Association/PIXSELL

Princ je vrijeme provodio i s reality TV zvijezdom Caroline Stanbury (43), Ghislaine Maxwell (57), Aurelia Cecil (51), Playboy djevojkom Denise Martell (59), poslovnom ženom Amandom Staveley (46), glumicom Angie Everhart (50), modelom Alexandrom Escat (34), poslovnom ženom Gogom Ashkenazi (39) i još nekolicinom dama.

Foto: YouTube

Najglasnije su protiv njega odjeknule optužbe 2015., kad su se mediji raspisali da je spavao s izvjesnom Virginijom Roberts, dok je ona bila maloljetna. Danas 34-godišnja Roberts je tada pokrenula tužbu protiv Epsteina, koji je osuđen za podvođenje maloljetnih djevojaka, a teška optužba nije mimoišla ni princa, za kojeg je Virginia utvrdila kako je s njom spavao dok je imala samo 17 godina. Od razvoda sa Ferguson, s kojom je ostao u prijateljskim odnosima, princ Andrew je čest gost medijskih stupaca, a afere su se samo lijepile na njega. 
POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.