[ad_1]

U četvrtak navečer na setu showa Tri, dva, jedan – kuhaj vodio se četvrti ovosezonski dvoboj u kojem su snage odmjerili Ana i Katarina protiv Brune i Roberta, a dečki su u duelu imali manje sreće.

Foto: RTL

Kao i u svakom kulinarskom dvoboju do sada, natjecatelji su morali pripremiti pet degustacijskih sljedova, a u tome su im pomagale ostale kolege iz ekipe. Uz to, Ani i Katarini u kuhanju su se pridružile Karmen i Marina jer su djevojke bile uspješnije u kvizu okusa pa su njihovu pomoć dobile kao nagradu.
– Cure su psihički stabilnije i dobro podnose stres te se znaju dobro organizirati. Možda jesu mlade i neiskusne, ali psihološki su jedne od jačih parova u showu – staknula je njihova mentorica Željka Klemenčić dok se Ivan Pažanin malo pribojavao za svoje dečke.

Foto: Maja Bota za RTL

– Vidim na dečkima da su malo nervozni, i to nije dobro. Na kraju će presuditi koncentracija i sreća – kazao je splitski chef. Parovi su morali pripremiti riblji meni, s čim nisu na ‘ti’ ni Bruno i Robi, kao ni djevojke, no uz pomoć ostalih svi su tanjuri bili spremni na vrijeme i izgledali su besprijekorno i ukusno.

Foto: Maja Bota za RTL

Prvi slijed koji su poslužili bio je riblji carpaccio, a dečki su dobili više pohvale zbog dobro začinjenog jela i tako zaradili bod prednosti. Kod riblje juhe ta se prednost zadržala, a cure su postigle izjednačenje na toplom predjelu – woku s povrćem. Desert je, kao i obično, bio odlučujući slijed pa su Bruni i Robertu presudile fritule.
– Dečki, vaše su fritule izvana gorkaste jer ste imali previsoku temperaturu ulja pa su vam izvana izgorjele, a unutra su bile mekane – kazao je Tomislav Špiček koji je dečkima dao sedmicu za desert, a cure su za male i slatke fritule dobile devetku.

Foto: RTL

– Karmen i Marina su naše spasiteljice! Opet su napravile desert i dobile 9 bodova – priznala je Ana te se zahvalila Međimurkama što su zakucale gol za pobjedu.

Foto: Maja Bota za RTL

– Braco i ja smo izgubili od djevojaka i nije mi žao jer su to dvije djevojčice koje kuhaju strastveno i većinu vremena znaju što rade – zaključio je Bruno za kraj.
POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

[ad_2]