Home Hrvatska Nakon što se predao, vrlički će bankar u zatvor na 30 dana…

Nakon što se predao, vrlički će bankar u zatvor na 30 dana…

22
0
Nakon što se predao, vrlički će bankar u zatvor na 30 dana...


Bankar je prošle srijede navodno lociran preko signala svog mobitela i to u blizini Sarajeva, a uhićen je danas u Splitu, nakon što se sam predao policiji. Ipak, sumnja se da mu je u pljački i transportu pomagala barem još jedna osoba. 

Njemu je pak danas određeno mjesec dana istražnog zatvora, i to po dvije osnove: zbog opasnosti od bijega i utjecaja na svjedoke, javlja Dnevnik Nove TV. 

PRONEVJERIO 11,5 MILIJUNA KUNA?


Srki se predao: Vrlički bankar je ušetao u policijsku postaju


Podsjećamo, odbjegli bankar Srđan Djaković (59), kojega se sumnjiči da je pronevjerio 11,5 milijuna kuna iz OTP banke u Vrlici, u utorak oko devet sati predao se u prostorije PU splitsko-dalmatinske, navodno na nagovor svojeg odvjetnika s kojim je došao u pratnji, a kriminalistička obrada je u tijeku. 

Što ga nagnalo da se nakon desetak dana bijega ipak preda još nije poznato, niti gdje je novac. Iako se danima nagađalo kako je Djaković isplanirao bijeg i prešao granicu s Bosnom i Hercegovinom, gdje mu je navodno, blizu Sarajeva, lociran i signal s mobitela, prema novim informacijama, Srđan uopće nije napustio Hrvatsku. 

Source link

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.