Home Sport Luka Modrić autobiografiju potpisao i roditeljima, tata Stipe i mama Radojka ponosni

Luka Modrić autobiografiju potpisao i roditeljima, tata Stipe i mama Radojka ponosni

43
0
Luka Modrić autobiografiju potpisao i roditeljima, tata Stipe i mama Radojka ponosni


I oni su podnijeli veliku žrtvu, zahvaljujući njima sam ovdje. Neizrecivo im hvala.

Rekao je to Luka Modrić suzdržavajući suze pred milijunskim TV auditorijem kad je prošle godine primao Zlatnu loptu. 

Francuski su organizatori dodjele nagrade pustili snimke reakcije Lukinih roditelja kad su ih obavijestili da je njihov sin najbolji nogometaš svijeta. Službeno.
PORAZA SE – SRAMIO


Bilić otkrio: Luka se nećkao želi li uzeti dres s brojem 10!


PREDSTAVLJANJE AUTOBIOGRAFIJE


Marcelo došao u Zagreb! Luka: Odradit ću Euro pa razmisliti…


– Sine moj, ja sam najponosniji i najsritniji ćaća na svijetu, ti si moj genij, ne mogu više… Ovaj, ne znam što da kažem, presretan sam. Presretan. Tvoj veliki rad, trud i odricanje, svi se ponosimo s tobom – kroz suze je pričao tata Stipe, a majka Radojka je dodala:

– Čestitam, sunce. Zasluženo. Puno te volim.


Foto: HRT/screenshot
Foto: HRT/screenshotO roditeljima Luka nikad nije puno govorio i to je svakako dio života na koji je mislio kad je rekao kako je o nekim stvarima prvi put pričao tek sad u autobiografiji. Gdje je otkrio kako se nije dao u vrtić u Zadar, pa su ga roditelji nakon neuspješnog pokušaja brzo počeli ostavljati na čuvanje u staroj kući podno Velebita, kod dida Luke i bake Jele.

Ponosni Modrići došli su, dakako, na sinovu svečanu promociju knjige u Zagreb. Bio je ondje i stric, koji toliko nalikuje bratu Stipi da su nasmijavali nazočne.


Foto: Sanjin Strukic/PIXSELLAli u moru nogometnih uglednika Modrići su bili, kao i cijeli život, skromni i povučeni, a srca ispunjenog i velikog kao Velebit.


Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL– E, ćaća, ovo je za tebe – potpisao se Luka na jednu knjigu i svojim roditeljima.

Ispotpisivao ih je u nedjelju Modrić stotine, ali ova je posveta bila posebna.


Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL– Luka je cijelo vrijeme ostao skroman i ponizan, a za to su najzaslužniji njegovi roditelji – naglasio je Slaven Bilić, a svi koji su imali priliku surađivati s Modrićem kroz karijeru u Zadru, Dinamu, Zrinjskom, Interu… složni su u jednom:


Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL– Njegovi su roditelji divni ljudi i nikad se nisu miješali u njegovu karijeru, kucali na vrata raspitivati se zašto mali ne igra, visili na ogradi na treninzima, prozivali trenere… Nikad! A usadili su mu skromnost i poniznost, odgojili ga da poštuje druge… To je velik razlog zašto je napravio tako uspješnu karijeru.

Source link

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.