Caitlyn Jenner (70) angažirana je za novi reality show, a s obzirom na to da je godinama bila pred kamerama zbog showa ‘Keeping Up With The Kardashians’, to joj ne bi trebalo predstavljati neki veliki problem.

POGLEDAJTE VIDEO O OBITELJI KARDASHIAN/JENNER:

Međutim, otkako je snimala show sa svojom suprugom Kris Jenner (64) i ostalim članovima obitelji, od tada se mnogo toga promijenilo. Ona više nije Bruce Jenner, otac Kendall i Kylie Jenner već je promijenila spol i postala Caitlyn. Zbog toga ju je čak i obitelj zamrzila.


Foto: Marko ErcegovićDoduše, nisu joj zamjerali to što je odlučila promijeniti spol, nego to što je bila na nekim zahvatima bez da je njima išta rekla. Veliki zaljubljenici u tu reality emisiju i sad smatraju da to nije trebala napraviti, a čini se da su osude Caitlyn došle preko glave.
blank

Foto: Reuters/PIXSELLZato se seli u Australiju, gdje će sudjelovati u showu “I’m A Celebrity… Get Me Out of Here”. Priča se da će zbog toga dobiti popriličnu svotu, odnosno da su joj platili oko 4,3 milijuna kuna za ulazak u emisiju.
blank

Foto: Instagram– Dosta joj je Amerike, to je rekla. Tamo je osuđuju. Da su joj ponudili da sudjeluje u tom showu u Americi, ne bi pristala – ispričala je njezina prijateljica Pam Behan, koja je bila i dadilja jedno vrijeme njenoj djeci. Još jedan potencijalni razlog zbog kojeg odlazi u show je kako bi je obitelj više poštivala. 
blankKIM NI(JE) DAMA:


‘Popi*at ću se po sebi pa neka me sestre obrišu i sve osuše…’


Caitlyn je nedavno čestitala bivšoj supruzi Kris rođendan, ali ona ju je potpuno ignorirala. 

– Sretan rođendan ovoj posebnoj ženi. Ti si posebna majka i poslovna osoba. Volim te – napisala je Caitlyn. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA ‘ZENZACIJA’: 

 

Source link