Home Sport Barcelona želi Brunu Petkovića! | 24sata

Barcelona želi Brunu Petkovića! | 24sata

30
0
Barcelona želi Brunu Petkovića! | 24sata


Bruno Petković igra u formi života. Nakon odlaska Marija Mandžukića smo se bojali hoćemo li ikada naći njemu dostojnog nasljednika, a Bruno je to upravo i postao. U Dinamu i reprezentaciji je konstantan cijele sezone i ove dvije momčadi više ne mogu zamisliti prvi sastav bez njega. 

Njegove fantastične igre nisu ostale nezamijećene, pa tako ni u Kataloniji. Kako piše španjolski Sport, Barcelona želi dovesti Brunu Petkovića!

– Napadač Dinama i hrvatske reprezentacije Bruno Petković jedan je od glavnih kandidata da zamijeni Luisa Suareza na mjestu centralnog napadača Barcelone – pišu Španjolci.

U Barci su svjesni da je Urugvajac Luis Suarez daleko od svoje prave forme i da je pravo pitanje hoće li se ikada vratiti, a polako ulazi i u pozne nogometne godine. Ne igra ni približno kao prije, a simuliranje i prigovaranje sucima su mu postali glavno oružje. U Barceloni su svjesni da neće moći tako još dugo te su bacili oko na našeg Bruno Petkovića.

Kako piše Sport, sportski direktor Blaugrane Eric Abidal gledao je na Rujevici utakmicu Hrvatske i Slovačke te se iz prve ruke mogao uvjeriti u Brunine sposobnosti, a bio je i na Poljudu u listopadu kada su ‘vatreni’ dobili Mađare 3-0. I tada je Dinamov napadač dominirao i zabio dva gola i učinio mnoštvo dobrih stvari.

Bruno je prototip modernog igrača koji se stalno nudi i sudjeluje u igri, odličan je glavom, a tehnika mu je na zavidnoj razini. Zna se ograditi, sačuvati loptu, a porez silnih brzanaca u napadu, Barceloni je itekako potreban takav tip igrača. 

Mi smo tražili Mandžinog nasljednika i pronašli smo, a sada je Barca u potrazi za Suarezovim nasljednikom. To bi također mogao biti Bruno čija je vrijednost na Transfermarktu 8 milijuna eura, ali svi su svjesni da će ga teško Dinamo pustiti bar ispod 15 milijuna eura. 

Ivan Rakitić će, prema svemu sudeći, na zimu otići s Camp Noua, ali njega bi mogao zamijeniti drugi Hrvat…

 

Source link

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.