Home Hrvatska Home Karleuša i Neda se zakačile: ‘Ni majka mi nije ovako govorila…’

Karleuša i Neda se zakačile: ‘Ni majka mi nije ovako govorila…’

21
0
Karleuša i Neda se zakačile: 'Ni majka mi nije ovako govorila...'Svađe, vikanje i negativni komentari postale su uobičajene pojave u glazbenoj emisiji ‘Zvezde Granda’, u kojoj se mladi natjecatelji svojim pjevačkim sposobnostima pokušavaju ‘probiti’ na estradu. Žiri koji ih ocjenjuje nerijetko je nemilosrdan prema njima. Ovaj se put na meti kritika od strane članice žirija Jelena Karleuše (41) pronašla natjecateljica Pepita Marinkova.
POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

– To je jedino što kod nje nije zanimljivo, ime. Pepita. Ova energija kuhane noge je učinila svoje. Pepita, imaš 20 godina, gdje ti je žar, energija, borba za životom. Ovo nije kao na probi. Ja ne znam što ona može. Njezina energija je nula. Nikad ne ćeš biti zvijezda. Kako ti nitko nikada nije rekao da ne trebaš doći ovdje i glumiti neku tetkicu – rekla joj je Jelena, na što se ubacila pjevačica Neda Ukraden (69), koja je u emisiji bila specijalna gošća.

Foto: schreenshot 433 Instagram

– Ja ne razmišljam poput vas. To je pogrešno. Prvo, ako ima malo savjesti i odgovornosti, normalno je da ima tremu. Samo budala nema tremu. Stop, stop – govorila je Neda Karleuši koja joj je pokušala dobaciti. 

Foto: Instagram

Jelena se iznervirala kada joj je starija kolegica rekla ‘stop’ dok je pričala, te se prisjetila kako joj ni pokojna majka Divna Karleuša nešto takvo nikada nije rekla.
– Stop. Meni ni majka nije govorila stop, uz dužno poštovanje – obratila se Karleuša Nedi, što je sve iznenadilo. Neda je potom dodala kako joj je žao djevojke te da je sigurna kako može bolje. 

OPET SE ‘OTKRILA’

Karleuša provocira: Uvukla se u mini haljinu i pokazala gaćice

Kontroverzna folk pjevačica inače je poznata kao ona bez ‘dlake na jeziku’. Kandidatima često voli dijeliti savjete, koji se između ostalog tiču i njihova izgleda. Jednom je prilikom tako dala neobičan savjet mladoj kandidatkinji Sanji (17). 
– Ja imam samo jednu želju, a to je da ti ‘napraviš’ usta. Kylie Jenner je sa 16 godina povećala usta – rekla je Jelena, a kolega Saša Popović (65) joj je dobacio kako to nije u redu i da je mlada.
POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA ‘ZENZACIJA’:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

 


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.