Home Hrvatska Home Barcelona potvrdila da se odriče Ivana Rakitića, na zimu odlazi u Juventus

Barcelona potvrdila da se odriče Ivana Rakitića, na zimu odlazi u Juventus

17
0
Barcelona potvrdila da se odriče Ivana Rakitića, na zimu odlazi u JuventusOno što se znalo već i ranije danas je dobilo konačnu, službenu potvrdu – Ivan Rakitić nije u planovima Barcelone, koja će ga se na zimu htjeti riješiti.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Barcelonin sportski direktor Eric Abidal potvrdio je teze u razgovoru za Mundo Deportivo.
– Rakitić zna da postoji sportska odluka koju treba razumjeti. Već je obaviješten da više nije dio naših planova – rekao je Francuz i tako javnosti konačno obznanio šamar koji je Barca već davno opalila Rakitiću.
No, svaki ciklus ima svoj novi početak. A ako je vjerovati medijskim natpisima u Španjolskoj i Italiji, Raketa bi na zimu najviše htio u Juventus. Ne ide mu se u Milan, koji je u očajnoj formi, ne ide mu se ni u Manchester United koji također ne briljira, i kad već mora birati odluka bi pala na ‘staru damu’.
Tamo bi se pridružio Cristianu Ronaldu i popunio kvotu Hrvata u Torinu nakon što službeno ode Mario Mandžukić.
Jedini problem mogla bi predstavljati odšteta koju ‘blaugrana’ traži. Riječ je o cijelih 35 milijuna eura, koliko Juventus nije htio platiti u ljetnom prijelaznom roku već je za Rakitića nudio Federica Bernardeschija.
Ipak, nezadovoljan igrač je najlošiji igrač i Barcelona će na zimu vjerojatno pristati na neki oblik kompromisa. Rakitić bi u Juventusu trebao zarađivati osam milijuna eura po sezoni.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.