Home Hrvatska Ubio i raskomadao par, na glavi mladića (27) ostavio poruku

Ubio i raskomadao par, na glavi mladića (27) ostavio poruku

16
0
Ubio i raskomadao par, na glavi mladića (27) ostavio poruku


Hector Acosta-Ojeda (30) je u američkoj saveznoj državi Teksas osuđen na smrtnu kaznu. On je 2017. godine ubio svoje svojeg sustanara imena Erick „Diablo“ Zelaya (27) i njegovu djevojku Iris Chirinos (17).

Tijela je raskomadao i zakopao u vrtu. Glavu ubijenog mladića je bacio pored rijeke, a ostavio je i poruku na kojoj je pisalo: “Rasa se mora poštovati, još su ostala četvorica”.

Hector i Erick su bili članovi bande, a Hector je navodno bio ubojica po nalogu za kartel „Del Noreste“. Erick je Hectoru priznao da je zajedno s grupom mladića pucao na njegov bivši dom. Kako su dvojica u međuvremenu postali sustanari, ne zna se. 

Nakon što je policija pronašla raskomadana tijela počeli su potragu za ubojicom. Tada im se javio Mariano Sanchez koji je služio kaznu u zatvoru. Policiji je rekao da poznaje Acosta-Ojeda.

– On me optužio da sam ukrao novac te mi je prijetio pa smo dogovorili sastanak. Kad sam došao u njegov dom nije ga bilo, ali sam vidio krvavo truplo Zelaya i odmah sam pobjegao. Acosta-Ojedas mi je opet prijetio pa sam se vratio u njegov dom i vidio ga kako žrtve zakopava u vrtu – rekao je Mariano Sanchez.

Policija je nakon toga pretražila Hectorov dom te su našli mačetu, krv i ljudske ostatke. Tada su ga uhitili. Pokrenut je još jedan proces protiv Acoste-Ojeda. Godine 2017. je i Triston Ray Algiene (34) upucan i raspolovljen, piše Bild. 

Source link

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.