Home Hrvatska Home ŠKORO SE ŽESTOKO OBRUŠIO NA MILANOVIĆEVE PLAKATE U VUKOVARU ‘Nije normalno prije...

ŠKORO SE ŽESTOKO OBRUŠIO NA MILANOVIĆEVE PLAKATE U VUKOVARU ‘Nije normalno prije tužne obljetnice poručivati na Trpinjskoj cesti da su ratovi gotovi!’

20
0
ŠKORO SPREMAN ZA SUČELJAVANJE 'Nadam se da će Kolinda dobiti dozvolu premijera i da će debata biti iza podneva kako bi se Milanović naspavao'Diljem Hrvatske, tako i u Vukovaru, osvanuli su promidžbeni plakati predsjedničkog kandidata Zorana Milanovića, koji se za poziciju na Pantovčaku bori pod sloganom “Normalno”.

Na Trpinjskoj cesti tako je postavljen jumbo plakat na kojem kandidat Milanović poručuje – ratovi su gotovi. To je zasmetalo predsjedničkom kandidatu Miroslavu Škori koji se žestoko obrušio na konkurenta putem svoje službene Facebook stranice. Poručio mu je da to “nije normalno”.

– Nije normalno na Trpinjskoj cesti u Vukovaru prije tužne obljetnice poručivati Vukovarcima da su ratovi gotovi. Nije normalno ignorirati njihovu bol. Nije normalno okretati glavu od činjenice da ti ljudi još uvijek traže svoje nestale i svakoga dana po gradu susreću ratne zločince koje hrvatsko pravosuđe do dana današnjeg nije kaznilo. Nije normalno silovanim ženama čiji silovatelji slobodno šeću poručivati da zaborave. Nije normalno praviti se da je ratno poglavlje zatvoreno dok ne riješimo otvorena pitanja s agresorom. I ne, nikako nije normalno da ovakav ignorant bude predsjednik Hrvatske – napisao je Škoro u statusu.

 

– Slavni američki generali često su isticali da je samo za mrtve rat završio. Mrtvima odajemo počast i iskazujemo zahvalnost, a mi se nastavljamo boriti za svoju Hrvatsku – dodao je.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.