[ad_1]

Blogerica i glumica Eva Amurri Martino (34), kći slavne američke glumice Susan Sarandon (73), čeka treće dijete sa suprugom, nogometašem Kyleom Martinom (38). Nedavno je šokirala pratitelje na društvenim mrežama kad je objavila vijest da se Kyle i ona razvode. 

Foto: Instagram

– Naša obitelj kreće drugim putem. Nakon dugog razmišljanja i truda oko našeg odnosa, donijeli smo tešku odluku da se razdvojimo i više ne budemo par. Predani smo i sretni što ćemo odgajati naših troje predivne djece kao bliski prijatelji i imamo veliko međusobno poštovanje. Toliko smo zahvalni na svim darovima koje nam je desetljeće provedeno zajedno donijelo – napisali su na društvenim mrežama.

Foto: Instagram

Isključili su komentare na društvenim mrežama ispod posta u kojem su objavili da se razvode, a za medije nisu ništa komentirali.
Eva je oduvijek bila otvorena o problemima koje je par imao od samih početaka i vjenčanja 2011. godine. Nakon što je u rujnu ove godine otkrila kako čekaju bebu i to dječaka, progovorila je o nesuglasicama koje su, izgleda, presudile.

Foto: Instagram

Blogerica je jednom prilikom otkrila da njezin suprug nije bio posvećen odgajanju djece koliko i ona. 
– Minimalno mi je pomagao s djecom i to je trajalo godinama. Bila sam toliko frustrirana. Zamjerala sam mu jer sam i ja cijelo vrijeme radila. Bila sam iscrpljena, da budem iskrena – napisala je nedavno na blogu. Naglasila je da nije ostala trudna da bi i prije raskrstili. 
POGLEDAJTE NOVU EPIZODU ‘ZENZACIJE’:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

[ad_2]