Home Sport Prognoza za Rujevicu na Hrvatska – Slovačka: Padat će kiša

Prognoza za Rujevicu na Hrvatska – Slovačka: Padat će kiša

13
0
Prognoza za Rujevicu na Hrvatska - Slovačka: Padat će kiša


Rijeku je u četvrtak zaobišla kiša. Barem nakratko. Naime, već danas i za vikend očekuje se puno padalina. Kiša bi mogla potopiti travnjak na Rujevici, tvrdi Danijela Vlašić iz Pomorskog meteorološkog centra Rijeka, koja je ovih dana vrlo tražena zbog utakmice Hrvatske i Slovačke.

– Preduhitrilo vas je već puno navijača, svi žele čuti dobru prognozu, ali na njihovu žalost morala sam ih razočarati, kao i sve one koji se budu dalje raspitivali. U subotu se u vremenu odigravanja utakmice na Rujevici očekuje intenzivna kiša koja će se od sredine dana prema večeri pojačavati – kaže Danijela Vlašić, a prenosi Novi list.

I SJ. KOREJI VIŠE NEGO NAMA?


HNS u eri Luke Modrića može zaraditi i do 100 milijuna eura!


– Obilna kiša u vidu jednog dobrog pljuska zahvatit će područje Istre, Ćićarije, Matulje i zaleđa dok će Rijeka biti na granici između umjerene i jake kiše. Inače, u proteklom je razdoblju u Rijeci palo jako puno kiše, od početka studenoga čak 240 litara. Tek smo na pola mjeseca, a do kraja će biti još puno obilne kiše što znači da će brojke biti vrlo izražene.
Rijeka: Počela prodaja karata za utakmicu Hrvatske i Slovačke, zapadna tribina rasprodana | Autor: Goran Kovacic/PIXSELL

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL


ODLUČNI IVAN RAKITIĆ:


Da nisam na razini, pa prvi bih otišao! Borit ću se sve do kraja

IDEALNI ‘VATRENI’


Ja sam Cro-čudovište: Imam Lukin dribling, Oršićev sprint…


Za kraj je meteorologinja simpatično zaključila:

– Joooj, vjerojatno će sad svi navijači mene napasti, ali nisam ja kriva, ja samo prenosim atmosferske prilike. Ajmo reći ovako: kiša će potopiti Rujevicu, a Hrvatska će potopiti Slovačku i sve smo riješili, ha, ha, ha… – zaključila je Danijela Vlašić.

Na sreću, Rujevica kotira kao stadion s ponajboljom drenažom u Hrvatskoj. Kiša ne bi trebala biti problem, iako će travnjak biti jako brz. Trebalo bi to odgovarati našim igračima koji su ipak nešto tehnički potkovaniji od Slovaka.

Source link

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.