[ad_1]

Igrač Barcelone i reprezentativac Španjolske, Gerard Pique, gostovao je na Španjolskoj televiziji u talk showu ‘La Resistencia’. Voditelj je pitao Piquea kako najmlađa zvijezda Barcelone Ansu Fati sa samo 17 godina dolazi na treninge, budući da je premlad da bi imao vozačku dozvolu. 

– Vozi ga tata. Isto kao i Jordija Albu – odgovorio je Pique i nasmijao sve u studiju. 

Naime, Alba ima 30 godina, ali ne želi polagati vozački ispit pa ga otac dovozi na Camp Nou što je iznenadilo mnoge. Alba je jedan od najboljih lijevih bekova na svijetu posljednjih godina, a u Barcu je došao iz Valencije 2012. godine za 14 milijuna eura. Njegova sposobnost na travnjaku navela je sve na veliko iznenađenje kada su saznali da nema položen ispit koji je u današnje vrijeme stvarno uobičajena stvar. 

Jordi Alba’s dad still drives his 30-year-old son to FC Barcelona training 😂

Objavljuje ESPN FCČetvrtak, 14. studenoga 2019.

Osim toga, Pique je prokomentirao i mogućnost odlaska iz Barce. Mnogi mediji prenose kako se neki od igrača spremaju napustiti Camp Nou i otići među najveće rivale, no ovaj je Katalonac to demantirao. Temu Liverpoola nije htio otvarati  i kada su ga iz publike o tome upitali viknuo je:

– Ne, ne, otići ću. Rekao sam da ne želim o tome razgovarati. 
RIJEŠENA STVAR


Pao dogovor Barce i Rakitića: Možeš ići, naći ćemo zamjenu


Pique je prije nekoliko tjedana na Twitteru podijelio svoj broj i dobio velik broj poruka i poziva, a među njima i zaposlenika Reala. Ipak, Gerard je rekao da ima broj Florentina Pereza, ali da ga je koristio za neke privatne stvari, ne za dogovor transfera. [ad_2]

Source link