Home Hrvatska Nikad viđena fotografija: Harry i Meghan Markle raznježili su Charlesa

Nikad viđena fotografija: Harry i Meghan Markle raznježili su Charlesa

14
0
Nikad viđena fotografija: Harry i Meghan Markle raznježili su Charlesa


Princ Charles slavi 71. rođendan, a čestitke pristižu sa svih strana. Najslađa je ona koju su mu uputili sin, princ Harry (37) i njegova supruga Meghan Markle (38). Objavili su dosad neviđenu crno bijelu fotografiju s krštenja njihova sina Archieja.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Na fotografiji princ Harry drži tad dvomjesečnog dječaka, a djed, princ Charles ga raznježeno gleda. Fotografija tri generacije rastopila je svijet, a mnogima je upalo u oko kako Meghan svekra zove ‘sir’, odnosno gospodine.
PALAČA NE KOMENTIRA


Meghan i Harry neće provesti Božić s kraljicom: ‘Stresno je’


– Sretan rođendan njegovom kraljevskom visočanstvu princu od Walesa, gospodinu, tati i djedu – napisali su vojvotkinja i vojvoda od Sussexa u čestitci. Meghan i Harry prekinuli su tradiciju pozivanja medija na krštenje već su objavili službene fotografije s ceremonije.


Foto: Privatni albumZato je najnovija fotografija s krštenja obradovala njihove obožavatelje. Princ Charles čestitku je primio na službenom putovanju zbog kojeg je otputovao u srijedu. 
Britain's Prince Harry and Meghan visit South Africa | Autor: Toby Melville/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Foto: Toby Melville/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELLPodsjetimo, on je najstariji nasljednik krune u britanskoj povijesti. Krunu će preuzeti od svoje majke kraljice Elizabete II. Titulu dosad najstarijeg okrunjenog kralja ima William IV., koji je krunu naslijedio s 64. godine 1830.
Crop Trust charity Reception | Autor: JEFF SPICER/Press Association/PIXSELL

Foto: JEFF SPICER/Press Association/PIXSELLMeghan Markle i princ Harry iznenadili su i odlukom da Božić neće proslaviti s članovima kraljevske obitelji već s njenom majkom Dorijom Ragland. Kraljica Elizabeta II. podržala ih je u toj odluci.  

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Source link

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.