Home Sport Dani Olmo zabio u debiju za Španjolsku reprezentaciju

Dani Olmo zabio u debiju za Španjolsku reprezentaciju

15
0
Dani Olmo zabio u debiju za Španjolsku reprezentaciju


Ma, bravo Dani! Čekao je Olmo nakon odličnih igara i osvajanja Europskog prvenstva s mladom reprezentacijom na poziv u seniorski sastav, zatim ga je dočekao i iskoristio na najbolji mogući način!

Ušao je u igru u 66. minuti umjesto Alvara Morate koji ga je prilikom zamjene digao, poljubio i zaželio mu sreću, a ta mu se želja brzo ostvarila! Prekrasnu je ‘loptu s očima’ u prostor poslao Bayernov Thiago Alcantara, a Olmo je uspješno izbjegao zaleđe, ali i golmana Malte te poslao loptu u nebranjenu mrežu. Bio je to gol za 5-0, a Španjolska trenutno vodi sa 6-0.


Foto: MARCELO DEL POZOOlmo je tako najvjerojatnije dodao još koji milijun na svotu koju će neki europski velikan prema svemu sudeći iskrcati za njega u zimskom prijelaznom roku. Manchester City, Liverpool, Tottenham, Roma, Milan i tko zna tko još sve stoji u redu, a u Dinamu samo zadovoljno trljaju ruke i čestitaju svom mladiću na velikom uspjehu.

[REPREZENTACIJA] GOOOOOOLLLL! Dani Olmo zabija pogodak protiv Malte u svom prvom nastupu u dresu A reprezentacije Španjolske! ČESTITAMO DANI! 🇪🇸🔵🔵

Objavljuje GNK Dinamo ZagrebPetak, 15. studenoga 2019.

Source link

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.