[ad_1]

Tko će braniti slovačke napade na Rujevici? To je uoči zadnjeg treninga najveća dilema Zlatka Dalića.

POGLEDAJTE VIDEO:

Završni trening Vatrenih na Rujevici prije sutrašnje utakmice sa Slovačkom. Reporter: Danijel Vukušić

Objavljuje 24sata u Petak, 15. studenoga 2019.

Našeg standardnog stoperskog dvojca Lovren-Vida nema, pa su najbliže da protiv Slovačke krenu Ćaleta-Car i Perić. Uz njih bi u prvih 11 trebali početi Jedva i Barišić, a te bi dileme trebale biti otklonjene tijekom večeri.
KAO NEBODERI


Hrvatska će na Rujevici imati drugu najvišu obranu u Europi!


Stoperski par Ćaleta-Car – Perić oduševio je u dvoboju mladih reprezentacija Hrvatske i Španjolske, Ćaleta-Car je i zabio jedan gol, na desnom boku briljirao je Jedvaj, na golu siguran bio Livaković. 

Drugi problem već je riješen ako je uopće i postojao. Utakmica na Rujevici nikad nije odgođena zbog kiše pa čak ni zbog svjetski poznatih riječkih kiša i kišurina. HNK Rijeka od preseljenja s Kantride ima ne jedan od najboljih travnjaka u Hrvatskoj nego i u ovom dijelu Europe.

Naravno da se neće igrati ako prolomi oblaka i pljuskovi potope travnjak, grad i okolicu! Ali to je čisto teoretiziranje o kojem će se misliti ako se dogodi.

Realno, daleko veći problem mogli bi imati navijači na nenatkrivenim tribinama Istok, Sjever i Jug nego ModrićŠkriniar i ostali igrači na sjajnom riječkom travnjaku.[ad_2]

Source link