Home Hrvatska Home ZORAN MILANOVIĆ ŽESTOKO NAPAO VLADU ZBOG DATUMA IZBORA ‘Lopovluk i sramota! Plenkoviću...

ZORAN MILANOVIĆ ŽESTOKO NAPAO VLADU ZBOG DATUMA IZBORA ‘Lopovluk i sramota! Plenkoviću je cilj spriječiti građane da izaberu bolju Hrvatsku’

18
0
ZORAN MILANOVIĆ ŽESTOKO NAPAO VLADU ZBOG DATUMA IZBORA 'Lopovluk i sramota! Plenkoviću je cilj spriječiti građane da izaberu bolju Hrvatsku'Predsjednički kandidat Zoran Milanović komentirao je danas poslijepodne odluku Vlade da prvi krug predsjedničkih izbora za 22. prosinca.

Ovu odluku Milanović naziva lopovlukom i sramotom ponudivši tri razloga za svoju tvrdnju.

“Prvo, HDZ želi smanjiti broj građana koji će glasati kako 22. prosinca u prvom krugu – kada se u Hrvatsku još nisu vratili svi koje je HDZ potjerao u Irsku – tako i 5. siječnja kada je više od 100.000 birača s obiteljima i djecom na odmoru za koji su štedjeli cijelu godinu i neće se moći vratiti u Hrvatsku na glasanje u drugom krugu.

Drugo, svjesno se ubija kampanju za drugi krug tempirajući je u vrijeme blagdana kako bi se sakrila sva ispraznost HDZ-ove kandidatkinje.

Treće, odstupa se od prakse i pravila kojih se držala i Plenkovićeva politička majka, Jadranka Kosor, koja je 2009. prvi krug izbora raspisala između Božića i Nove godine”, napisao je Milanović na Facebooku.

Za kraj poručuje:

“Plenkoviću je cilj spriječiti građane da izaberu bolju Hrvatsku. I baš zato – pobijedit ću!”, piše Milanović.

 
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.