Home Hrvatska Home VELIKI VIDEO INTERVJU: DAN DE S NIVES CELZIJUS ‘Javnost nikad nije saznala...

VELIKI VIDEO INTERVJU: DAN DE S NIVES CELZIJUS ‘Javnost nikad nije saznala za gotovo nijednu moju vezu. Dino i ja smo zadržali bliskost’

12
0
VELIKI VIDEO INTERVJU: DAN DE S NIVES CELZIJUS 'Javnost nikad nije saznala za gotovo nijednu moju vezu. Dino i ja smo zadržali bliskost'


Ovoga tjedna u Danu De temperature podiže strastvena Nives Celzijus. Ekipa našeg web showa propitala ju je o privatnom životu. Samo za Dan De, pjevačica i spisateljica razbijala je printer u sobi specijaliziranoj za izbacivanje negativne energije iz sebe.

 

Prije tjedan dana s nama je bila sex ikona 80-ih pa je bio red da Dan De ugosti i trenutnu ikonu. Komentira kako se nosi s tom titulom i što joj posebno smeta. Otkrila nam je i je li istina da ju njezin tim intenzivno nagovara da nađe dečka jer zna biti malo živčana.

Detaljno nam je ispričala kakav mora biti frajer kojeg ona traži i je li evoluirala u ukusu, budući da su jedno vrijeme nogometaši bili predmet njezinog interesa.

 

Delale ju je pitao i kako to da ju je Drpić smirio, a prije njega je bila poprilično živahna. Progovorila je i o odnosu s bivšim suprugom, kao i o nekim zajedničkim teškim trenutcima koji su prošli.

Konačno razbijamo misterij njezinog govora, Nives nam je objasnila priča li mazno samo pred kamerama ili je takva i privatno.

 

Nije ni ona imuna na stres pa nam je pojasnila u kojim situacijama pije Normabele.

Kao tinejdžerica bila je odlikašica, jer je mama inzistirala na odličnim ocjenama, no rekla nam je i je li istina da joj je mama bila jako stoga i koliko je bila kreativna kada su kazne u pitanju.

Damjan Tadić / CROPIX

 

Gola istina 1, dobitnica Kiklopa, skoro nije izašla, i da stvar bude bolja, zamalo je završila u smeću.

Zanimljiv video intervju s Nives gledajte u priloženom videu u još jednoj epizodi Dana De.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.