Home Sport Oršić dobio čudesnu karticu na Fifi

Oršić dobio čudesnu karticu na Fifi

16
0
Oršić dobio čudesnu karticu na Fifi


Treća minuta, vaš protivnik pauzira utakmicu na Fifi i radi zamjenu. Ni ne slutite što vam se sprema, jer u igru ulazi vaša najnovija noćna mora – Mislav Oršić! Tvorci spomenute nogometne simulacije uvrstili su Mislava u momčad tjedna koja na ‘Ultimate team modeu’ svaki tjedan dobiva limitiranu verziju kartica s poboljšanim ocjenama. A ono što su napravili s karticom Dinamova igrača je nevjerojatno.

Ubrzanje 93, brzina sprinta 95, jačina šuta 92, udarci iz daljine 91. Da, mnogi će džojstici završiti u zidu nakon nekih poteza Mislava Oršića kad onaj sretnik koji dobije spomenutu karticu ne napravi ništa više nego zapuca prema vašem golu. Ovo je jedna od najjačih kartica s ocjenom 82 u povijesti samog ‘modea’, a mogla bi doseći astronomsku cijenu na tržištu. 


Foto: Goran Stanzl/PIXSELLZa usporedbu, Pierre Erick Aubameyang dobio je posebno izdanje kartice sa skoro preslikanim ocjenama poput Oršićevih nakon što je izabran za igrača mjeseca u Premiershipu. Fanovi ove nogometne simulacije jedva čekaju da Oršićeva kartica izađe u prodaju, a na forumima se naziva i Messijem za siromašne.

Osim dobrih ocjena, krase ga i četiri zvjezdice za igranje slabijom nogom, što znači da neće razočarati kad ga namjestite na slabiju nogu. Jedina ‘mana’ mu je što neće moći izvoditi neke driblinge koje bi primjerice mogli s Neymarom ili Hazardom koji imaju slabije ocjene od ove Oršićeve kartice, ali ipak imaju ‘five star skill’ rejting. 

Bilo kako bilo, odlična forma hrvatskog reprezentativca nije prošla nezapaženo ni u svijetu gaminga, a tko zna, možda će stići i još koja bolja kartica Mislava Oršića. 

Source link

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.