Home Zdravlje Držite razinu šećera u krvi pod kontrolom

Držite razinu šećera u krvi pod kontrolom

17
0
Držite razinu šećera u krvi pod kontrolom


Predijabetes je stanje koje zahtjeva visoku pozornost. Riječ je o stadiju u kojem se pojavljuju prve naznake povišenog šećera u krvi i netolerancije glukoze, a najčešće bez nekih primjetnih simptoma.

Predijabetes je stanje koje zahtjeva visoku pozornost. Riječ je o stadiju u kojem se pojavljuju prve naznake povišenog šećera u krvi i netolerancije glukoze, a najčešće bez nekih primjetnih simptoma. Ukoliko nastavimo po starome i nešto ne poduzmemo, predijabetes nas vodi u sigurnu dijagnozu šećerne bolesti – dijabetesa. Ipak, promjenom životnih navika prognoza može biti puno bolja. 

Sastojci za normalnu razinu šećera

Uz zdrave životne navike u ljekarnama se može naći i dodatak prehrani sa sastojkom koji pomaže držati razinu glukoze u granicama normalnih vrijednosti. Riječ je o Dibeticin kapsulama koje u svom sastavu sadrže ekstrakt kore cejlonskog cimetovca, 150 mg za organizam vrlo važne alfa-lipoične kiseline te čak 300 % preporučenog unosa esencijalnog minerala kroma koji doprinosi normalnoj razini glukoze u krvi.


Foto: PRPravi, cejlonski cimetovac

Cejlonski ili kako ga se još često naziva – pravi cimetovac (Cinnamomum zeylanicum) ima vrlo važna svojstva i ne smije ga se miješati s običnim kineskim cimetom koji se upotrebljava u kuhinji kao začin. Sinergijom kvalitetnih sastojaka Dibeticin kapsule za šećer u krvi predstavljaju odličan izbor za nadopunu zdravim prehrambenim navikama i aktivnom životu. Proizvod su poznatog hrvatskog proizvođača dodataka prehrani Pharmoval.

Potražite u ljekarnama

Dibeticin kapsule prodaju se u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama, ali ih možete naručiti i na kućnu adresu na stranicama www.drogerija.hr.

Source link

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.