Home viral ‘Knjige po jednu kunu’ i ove godine su na Interliberu

‘Knjige po jednu kunu’ i ove godine su na Interliberu

45
0
'Knjige po jednu kunu' i ove godine su na Interliberu


Zagreb u ovo doba godine ima atrakciju koja svake godine i uvijek iznova, privlači gotovo sto tisuća ljude iz cijele Hrvatske. Naime, počeo je naš najveći sajam knjige – Interliber. Ne postoji bolje i ugodnije mjesto u ove kišne i hladne dane nego li biti na Interliberu koji nas svake godine razveseli svojom velikom ponudom ali i novim, originalnim pogodnostima kupnje, uvijek drage nam knjige.

Ponuda izlagača ove godine je još i veća, a svakako u njoj treba izdvojiti ponudu informatičke literature na štandu knjizara.hr (paviljon 6, štand 13e) izdavačke kuće VIDI. Za posjetitelje Interlibera knjizara.hr, kao najveća informatička knjižara u Hrvatskoj, i ove je godine pripremila originalnu akciju „Knjige za jednu kunu“ u kojoj kupac treću odabranu knjigu dobije za jednu kunu, a za drugu plati tek 50% od ionako snižene sajamske cijene.

Knjižara.hr na ovom Interliberu tako nudi brojne popularne bestsellere na hrvatskom jeziku – Mrežna forenzika, Moderni Web, Načela dobrog Web dizajna, Knjiga za CSS3, Naučite Python, Programiranje u jeziku C++, Programiranje C# i druge atraktivne naslove po sajamskim cijenama ali u već spomenutoj akciji po cijeni za samo jednu kunu!

Također kupcima knjige HTML5 nudi se on line tečaj vrijedan 444 kn za svega jednu kunu kao posebna pogodnost kupnje na sajmu. Svi kupci knjige Micro:bit BBC primjerice, dobit će veliki edukativni poster. Poznati tehnološki časopis VIDI može se kupiti za čak 30% nižu cijenu. Svake godine tisuće kupaca iskoriste ove fantastične pogodnosti za kupnju informatičkih knjiga koje traju samo za vrijeme trajanja Interlibera pa zato požurite po svoje naslove na Interliber u paviljon 6 štand 13e.

Source link

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.