Home Hrvatska Home Predstavu ‘Ivica i Marica’ pogledala i Senka Bulić: Smijala se cijelo vrijeme

Predstavu ‘Ivica i Marica’ pogledala i Senka Bulić: Smijala se cijelo vrijeme

6
0
Predstavu 'Ivica i Marica' pogledala i Senka Bulić: Smijala se cijelo vrijemePrvi ovosezonski premijerni naslov, predstava Ivica i Marica u režiji Lee Anastazije Fleger i adaptaciji Nikoline Rafaj, izveden je jučer u kazalištu Trešnja. Predstava je to koja na zanimljiv način otkriva pozadinu svima poznate priče o bratu i sestri.

Foto: Morana Popovčić

Premijeru predstave nastale prema jednoj od najpoznatijih priča braće Grimm nisu propustile ni brojne osobe iz javnog i društvenog života kao što Senka Bulić koja nije skidala osmijeh s lica tijelom predstave.
POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Tu su bili i Dora Fišter, Marijana Mikulić, Ana Lederer, Romina Vitasović Lučić, Paolo Tišljarić, Ante Krstulović, Marin Klišmanić, Ana Marija Bokor Vrdoljak i mnogi drugi. Nakon predstave uzvanici su uživali u slatkim zalogajima.

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

U ulozi Ivice i Marice nastupaju Silvio Mumelaš i Dubravka Lelas, a u ostalim ulogama Hrvoje Barišić, Ivana Bakarić, Radovan Ruždjak, Matija Čigir, Ana Vučak Veljača, Kruno Bakota, Paško Vukasović, Luka Bulović.
Scenografiju je kreirala Ana Sarić, a kostime Tea Bašić Erceg. Oblikovanje svjetla potpisuje Vesna Kolarec, a scenski pokret Matea Bilosnić. Glazbu je skladao Milorad Stranić, a autorica dizajna i ilustracije plakata je Marina Mesar – Oko.

Foto: Morana Popovčić

– Prvi put radim u kazalištu Trešnja. Veliko je zadovoljstvo raditi s tako uigranim,profesionalnim i kreativnim ansamblom, koji su mom autorskom timu svakodnevna inspiracija. S nestrpljenjem očekujemo dolazak publike. Djeca su najiskrenija publika. Zato je veliki izazov raditi predstave baš za njih – rekla je uoči premijere Redateljica Lea Anastazija Fleger.

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Bojimo li se više mračne šume jer mislimo da smo ostali sasvim sami ili zbog mogućnosti da nekog i susretnemo? Jesu li slatkiši toliko neodoljivi samo zato što smo djeca? A što kad se savjeta ‘ne pričajte s nepoznatima’ sjetimo u trenutku kad ih više ni ne smatramo nepoznatima? Odgovore potražite u Trešnji, poručuju glumci. Predstava je na rasporedu 9., 10., 23. i 14. studenoga.
POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.