Deyah Harris (18), repera Clifforda Josepha Harrisa (39) poznatijeg pod umjetničkim imenom T.I., progovorila je o situaciji u kojoj se našla zbog svog oca. Reper je šokirao javnost kada je izjavio da ide s njom na ginekološke preglede kako bi se uvjerio da još uvijek nije izgubila nevinost. 

Foto: Instagram

Na Twitteru je označila da joj se sviđa nekoliko tweetova koji njezinog oca karakteriziraju kako ‘odvratnog i posesivnog’. Također, na vlastitom Twitter profilu objavila je poruku ‘Volim vas sve’ popraćenu s tužnim emojijem. Iako nije naglasila točno značenje svoje poruke, dobila je mnoštvo komentara potpore od pratitelja i obožavatelja.

Foto: Instagram

‘I mi tebe volimo ljepotice’, poručio je jedan dok je drugi napisao: ‘Toliko mi je žao što se s ovime moraš nositi ovako javno. Volim te i podupirem te’. 
Podsjetimo, reper je u podcastu ‘Ladies Likes Us’ naglasio kako mu je bitno da se njegova kći još nije seksala, pri čemu je priznao da ju prati i na njenom godišnjem ginekološkom pregledu kako bi potvrdio da joj himen nije probijen. Čak je opisao detalje jednog posjeta ginekologu.

Foto: Instagram

– Jednom, mislim da je bilo oko njezinog 16. rođendana. To radimo. Odmah nakon rođendana slavimo. Obično dan nakon tuluma ona uživa u poklonima, a ja joj stavim naljepnicu na vrata: ‘Ginekolog. Sutra u 9:30’ – ispričao je.
Doktori su mu objasnili kako postoji i drugi načini pucanja himena osim seksa i zapravo, mnoge djevice nemaju netaknut himen, no T.I. ne mari za to.
– Gledajte, doktore, ona ne jaše konje, ne vozi bicikl, ne bavi se sporom. Samo joj provjerite himen i molim vas vratite mi rezultate – rekao je reper doktoru prema vlastitom priznanju. Voditeljice podcasta smijale su se njegovoj priči, ali su Deyjah također nazvale zatvorenicom i kritizirale repera.
POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA ‘ZENZACIJA’ S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.