Nakon Stojnićeva otkazivanja borbe Ante Deliji zbog ozljede, KSW je pretrpio još jedan udarac. Član Cro Copova tima Aleksandar Rakas na krajnje bizaran način ozlijedio je stopalo zbog čega je morao otkazati nastup – poskliznuo se i pao dok je u petak navečer šetao psa!


Foto: KSW
Foto: KSWVeliki je to udarac za Rakasa, koji je žarko htio nastupiti na ovoj priredbi, no hrvatski borac nikako nema sreće… Ovo mu je bila tek druga ozbiljnija ozljeda u karijeri, ali druga kada je u pitanju upravo KSW.

Prije samo 18 dana snage je odmjerio s Japancem Kentom Takagijem i savladao ga stražnjim gušenjem (RNC). Nastup na KSW-u bila mu je prilika za proboj na veliku scenu, a protivnik i više nego dobar – mlada poljska zvijezda Krystian Kaszubowski.

No, i u travnju, kada ga je KSW prvi put zvao, Rakas se ozlijedio i morao je propustiti borbu. Čelnici poljske organizacije momentalno su reagirali i pozvali legendu hrvatskog borilačkog sporta Ivicu Truščeka.
GDJE, KADA, ŠTO OČEKIVATI?


Sve što morate znati o KSW-u: Najveći spektakl ovih prostora


Trušček je s oduševljenjem dočekao ovakav rasplet jer je već i ranije htio nastupati za KSW, no nikada nije dobio priliku. Čovjek sa preko 70 borbi u karijeri večeras će probati srušiti nadolazeću poljsku zvijezdu.

– Ne ide milom, ide silom. Gledajte me večeras u Areni ili na RTL-u kako ću prebiti nekog Poljaka. Ili ja dobiti po pi*ki – napisao je ‘Terror’ na Facebooku.

Source link