Bilo je to sjajno izdanje Igora Pokrajca i definitivno najbolji meč te večeri. Nažalost, ‘The Duke’ je izgubio odlukom sudaca, ali bila je to prava borba u kojoj su gledatelji mogli uživati jer se borci nisu štedjeli ni u jednom trenutku. Jan Blachowicz (36) danas je zvijezda UFC-a, a slijedi mu borba protiv Jacarea Souze (39).


Foto: Slavko Midzor/PIXSELL– Bila je to borba večeri. Očekujem revanš kad on izađe iz UFC-a, treniram ga i čekam . rekao nam je Igor Pokrajac.

Na tom se događaju borio i Filip ‘Nitro’ Pejić koji će u subotu biti i na KSW-ovom spektaklu u Areni. I to protiv Damiana Stasiaka koji će se također boriti u Areni protiv našeg Antuna Račića za pojas prvaka bantam kategorije.


Foto: Slavko Midzor/PIXSELL– Bili su to počeci, bio je to drugi Filip Pejić. Danas je on totalno drugi borac što se vidi po zadnjim borbama. Vodim mu skidanje kila u zadnje dvije borbe, osjeća se fantastično i će se, nadam se, vidjeti u ringu – kazao je ‘The Duke’.

Račić napada titulu prvaka sa 5 pobjeda zaredom, od toga četiri u KSW-u, dok se njegov protivnik i baš nije proslavio nakon pobjede protiv Pejića u Zagrebu. U najjačoj svjetskoj organizaciji slobodne borbe imao je još jednu pobjedu i tri poraza nakon kojih mu nisu produžili ugovor. 
Zagreb: Pokazni trening MMA i predstavljanje boraca koji će nastupiti na KSW priredbi | Autor: Jurica Galoic/PIXSELL

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL– Stasiaka nisam dugo gledao, još od te borbe s Pejićem, pa ne znam je li napredovao ili ne. No, mi smo uz našeg borca Račića i nadamo se da će sve biti dobro – rekao je Igor Pokrajac.
BORI SE ZA POJAS


Račić: Savjete mi je dao i veliki GSP, u Areni ću osvetiti Pejića


Filip Pejić borit će se na KSW-u protiv Daniela Torresa te bi nakon toga želio napasti pojas KSW-ove perolake kategorije Spektakl u Areni počinje u subotu, 9. studenog u 19 sati.

Source link