Home Hrvatska Home Čilić o prinovi: Kad sam saznao za trudnoću nisam bio ushićen

Čilić o prinovi: Kad sam saznao za trudnoću nisam bio ushićen

7
0
Čilić o prinovi: Kad sam saznao za trudnoću nisam bio ushićenTenisač Marin Čilić (31) početkom listopada je otkrio kako sa suprugom Kristinom Milković očekuje dijete. Čilić je sretnu vijest podijelio na društvenim mrežama sa svojim obožavateljima, a u intervjuu za Sportske novosti otkrio je kako nije bio previše ushićen kad je saznao za trudnoću.
POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

– Novi korak u mom životu. Kike i ja smo sretni, veselimo se. Kad smo saznali da je trudna, čak nisam bio toliko ushićen, nije me preplavio osjećaj, ali kako vrijeme odmiče, kako se bliži termin, tako i moje uzbuđenje raste. Nadam se da će sve ispasti super, da neće biti komplikacija, a beba bi se trebala roditi sredinom veljače – izjavio je Čilić koji je zbog ozljede koljena morao otkazati nastup na Davis Cup-u u Madridu. 

Foto: Instagram

– Vjerujem da bi mi to što ću postati otac trebalo poslužiti kao dodatna motivacija u tenisu – zaključio je tenisač. 
Kristina i Marin vjenčali su se 28. travnja 2018. u crkvi svetog Nikole u Cavtatu. Gosti su na vjenčanje pristigli iz cijelog svijeta, a mladenci su se tom prilikom dovezli na ceremoniju u bijelim Teslinim električnim automobilima.  Marin i Kristina sad ne mogu biti sretniji nakon što su doznali kako će u idućoj godini po prvi puta iskusiti i čari roditeljstva.
POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.