Tenisač Marin Čilić (31) početkom listopada je otkrio kako sa suprugom Kristinom Milković očekuje dijete. Čilić je sretnu vijest podijelio na društvenim mrežama sa svojim obožavateljima, a u intervjuu za Sportske novosti otkrio je kako nije bio previše ushićen kad je saznao za trudnoću.
POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

– Novi korak u mom životu. Kike i ja smo sretni, veselimo se. Kad smo saznali da je trudna, čak nisam bio toliko ushićen, nije me preplavio osjećaj, ali kako vrijeme odmiče, kako se bliži termin, tako i moje uzbuđenje raste. Nadam se da će sve ispasti super, da neće biti komplikacija, a beba bi se trebala roditi sredinom veljače – izjavio je Čilić koji je zbog ozljede koljena morao otkazati nastup na Davis Cup-u u Madridu. 

Foto: Instagram

– Vjerujem da bi mi to što ću postati otac trebalo poslužiti kao dodatna motivacija u tenisu – zaključio je tenisač. 
Kristina i Marin vjenčali su se 28. travnja 2018. u crkvi svetog Nikole u Cavtatu. Gosti su na vjenčanje pristigli iz cijelog svijeta, a mladenci su se tom prilikom dovezli na ceremoniju u bijelim Teslinim električnim automobilima.  Marin i Kristina sad ne mogu biti sretniji nakon što su doznali kako će u idućoj godini po prvi puta iskusiti i čari roditeljstva.
POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.