Trebam nešto reći, momci. Dobio sam sina, našalio se Dani Olmo (21) uoči jutarnjeg treninga “modrih” u petak.

Vijest je bila velika i lijepa, ali ipak ne ta. S momčadi ju je podijelio trener Dinama Nenad Bjelica (48).

POGLEDAJTE VIDEO:

– Naša momčad stvorila je još jednog A-reprezentativca. To je Dani Olmo. Čestitam – kazao je Bjelica, a suigrači su reagirali s oduševljenjem.

– Opaaaa – prolomilo se Hitrec-Kacianom uz pljesak svih okupljenih.

– Catering – povikao je netko od Danijevih suigrača, aludirajući na običaj da igrač koji zabije prvi gol mora počastiti momčad zajedničkim ručkom ili večerom.

Nakon što su ga izgrlili, Olmovi suigrači sa stručnim stožerom napravili su mu i špalir kroz koji je Španjolac proletio uz manje batine po leđima i glavi.

Olmo, kapetan španjolske U-21 vrste koja je prošlog ljeta osvojila zlato na Euru u Italiji, prvi je put dobio poziv španjolskog izbornika Roberta Morena (42) za završne utakmice kvalifikacija protiv Malte 15. studenoga i Rumunjske 18. studenoga na domaćem terenu.

“Furia” je već osigurala Euro jer ima 20 bodova iz osam utakmica, šest pobjeda i dva remija, i bod joj treba za potvrdu prvog mjesta. Švedska zaostaje pet, a Rumunjska šest bodova, ali ne mogu je obje reprezentacije stići jer igraju međusobno.
DOČEKAO SAN


Dani Olmo prvi put dobio poziv u A-reprezentaciju Španjolske!


To znači da bi Moreno Olmu mogao dati značajnu minutažu i isprobati ga za Euro 2020. gdje bi “modri”, ne napusti li Dani Maksimir ovu zimu, mogli imati A-reprezentativca u jednoj od najjačih reprezentacija na svijetu.

Source link